Jó okkal kezdek aggódni a macskám miatt?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta nem láttam az egyik, kb. fél éves kandúr macskámat, pontosan nem tudom mennyi idős, mert úgy találtam.....tehát tegnap este óta nyoma veszett, a szomszédokat már megkérdeztem, ők nem látták (habár tudni illik, h az utcánkban talán még 5 db. szinte pont ugyanilyen cica van).........szólítgattam már, kerestem, zörögtem a kajával....eddig semmi.Kezdek aggódni......
valaki azt mondta, h most párzási időszak van, és lehet, h ezért ment el, de hát sztem még igencsak fiatal hozzá, még nem is kifejlett méretű, és maximum fél éves lehet, mert amikor találtam az utcán, akkor még egész pici volt szinte.
Ugye vissza fog jönni?!
2011. febr. 8. 21:02
11/11 anonim válasza:
Hát igen a kandúrmacskák sokat kóborolnak, ezért érdemesebb őket ivartalanítani. Nekünk jelenleg csak 4 macskánk van 2 kandúr és 2 lány. Egy van ivartalanítva, de mi hagyjuk őket szaporodni is. Régebben az egyik lánymacskánk 2 hétre tűnt el, de visszajött. Megesik az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!