Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig bírja egy macska kaja...

Meddig bírja egy macska kaja nélkül?

Figyelt kérdés

A cicám elég finnyás, tudom, el lett kényeztetve. :S Eddig csak 1-2 fajta száraz tápot volt hajlandó megenni, de azokat már nem kaphatja, mert kiderült, hogy húgykőre hajlamos.

Vettem neki másikat + próbálnám hússal etetni néha, mert ugyanannyiba kerül, mint a konzerv. Most is ott van a tányérjában a csirkeaprólék, amiért a másik macskáim visítanak, de ő sztrájkol. Inkább nem eszik. Ugye ha már kopogna a szeme az éhségtől megenné? Vagy képes inkább éhenhalni?

2011. febr. 2. 13:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Makacs macskák...

Én sajnos nem tudom azt adni neki, amit szeret, mert nem eheti (húgykő problémák). :( Úgyhogy így járt... Ma is megevett 3 egész kockát a konzervből...azért haladunk. :D

2011. febr. 3. 17:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Azért ez így nem teljesen jó, mert ha nem eszik, vitamin hiány lép fel.

Számos vitamin hiánya pedig étvágytalanságot okoz. Ez innentől fogva egy ördögi kör.

Nem adott az orvos a diétás menü mellé valami kiegészítő vitamint? Ha nem, szerintem kérdezd meg, hogy szedhet-e, és hogy melyiket.

2011. febr. 3. 19:57
 23/24 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod, melyik vitamin hiánya (és zsíban oldódó vitaminoknál a a túladagolása is) mit okoz:

[link]

Elég sok az anorexiát, meg "reduced food intake"-ek okozó vitaminhiány abban a táblázatban...

2011. febr. 3. 20:03
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Ha a kezemből adom neki, akkor megeszi. Csak azért ezt így hosszú távon nem lehet.

2011. febr. 3. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!