Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig bírja egy macska kaja...

Meddig bírja egy macska kaja nélkül?

Figyelt kérdés

A cicám elég finnyás, tudom, el lett kényeztetve. :S Eddig csak 1-2 fajta száraz tápot volt hajlandó megenni, de azokat már nem kaphatja, mert kiderült, hogy húgykőre hajlamos.

Vettem neki másikat + próbálnám hússal etetni néha, mert ugyanannyiba kerül, mint a konzerv. Most is ott van a tányérjában a csirkeaprólék, amiért a másik macskáim visítanak, de ő sztrájkol. Inkább nem eszik. Ugye ha már kopogna a szeme az éhségtől megenné? Vagy képes inkább éhenhalni?

2011. febr. 2. 13:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
ez legyen a legnagyobb problémád az életben ........
2011. febr. 2. 14:53
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem ez a legnagyobb problémám, de azokat nem fogom itt kitárgyalni.

Csak feltettem egy kérdést, hátha valaki tud válaszolni. :)

2011. febr. 2. 15:24
 13/24 kisnita ***** válasza:

Micsoda taplók járnak ide!:@

Bocs az offért, de nem bírtam megállni!

2011. febr. 2. 15:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Sztem 2-3 hét biztos.De akkor már nagyon nagy gond van.
2011. febr. 2. 18:04
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi a (normális) válaszokat! Végülis megette, rájöttem, hogy ha a kezemből adom neki, akkor bármit megeszik. :)
2011. febr. 2. 19:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Nálam is az egyik úgy eszik legtöbbször, hogy tartom a tányérját. A férjem mindig kuncog, hogy "térdreesek" a cicc előtt :)))
2011. febr. 2. 20:23
 17/24 anonim ***** válasza:
Amugy, ha a regi es az uj kajat osszekevered, akkor szepen at lehet szoktatni a masikra is fokozatosan. Jobb mint "eheztetni".
2011. febr. 3. 10:01
 18/24 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam. :) De nem lehet becsapni. :D
2011. febr. 3. 10:24
 19/24 anonim ***** válasza:

én addig nem adnék neki enni , míg meg nem eszi ami előtte van

majd ha éhes lenne a bele megenné ne aggódj...

nem kell elkényeztetni mert a fejedre nő

nehogymá a macska mondja meg mit akar enni

kapsz ami van öcsém.......:)

2011. febr. 3. 11:57
 20/24 anonim ***** válasza:

Az enyém több majd' 2 hónapig sztrájkolt a csirkehús miatt. De olyan szinten, hogy szinte hozzá se nyúlt a kajájához. A max az volt, hogy óvatosan lecsippentett a tetejéről egy húsdarabot, aztán megrázta a lábát és/vagy a fejét, és elment inkább karácsonyfát enni, meg mindenféle szemetet, amit talált, plusz a kajánkat kunyerálta ezerrel.

Már kezdett ugyanolyan szar állapotba lenni, mint amikor még tápot evett (mindenfajta bőrsebekkel kezeltettük azidőben), úgyhogy abbahagytam a kísérletezést.

Én már csak azt a kaját adom neki, amit szeret. Látszott, hogy az egészsége menne rá az erőszakoskodásra.

2011. febr. 3. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!