Szerintetek miért csinálja ezt a szomszédom? Bővebben lent.
Én egy kórházban dolgozom és elég szép számban voltak patkányok, magam is láttam az udvaron szaladgálni őket, felállítottak csapdákat, de hiába. Aztán megjelentek a macskák is az udvaron, kissé el is szaporodtak, most lehetnek olyan 10-12-en. A kórház vezetése szigorúan megtiltotta a macskák etetését mindenféle eü. indokra hívatkozva. Hangsúlyozom, a cicák az épületekbe nem merészkednek be. Azért idősebb nénikék a kerítésen kívülről rendszeresen hoznak enni nekik és lopva mi is adunk:) Érdekes, hogy azóta eltüntek a patkányok...:)
A tej? Szakemberek szerint nem igazán jó nekik, az enyémek pl. nem isszák meg. Szerintem amelyik megissza, annak nem árthat sokat.
ma 12:24
A laktóz és macska kulcsszavakat ugyan írd már be gugliban, mert én rosszindulatú vagyok, de legalább nem tudatlan...
Nem minden macska laktózérzékeny, csak a többsége. Amelyik bírja, annak lehet tejet adni.
A szomszédod meg egy tuskó. :/
Szia!
én is azt mondom amit az elôttem szòlò, hogy téged is értelek, hogy megsajnàlod ôket, meg a szomszédot is értem, mert voltam màr aggàlyoskodò szomszéd is, de most felelôs gazdija vagyok egy macskànak!!
Csak egy eset a kòbor macska odaszoktatàsàròl és hangsùlyozom a sajàt bôrômrôl beszélek!
Kb 10 éves lehettem, amikor apàm a tômbhàz pincéjében a mi blokkunkat takarìtotta egész délélôtt, anyàm lekûldôtt délben, hogy szòljak, kész az ebéd, nem volt tôbb az egész 2 percnél, amit lenn tôltôttem és a fasza kis talpas frottir nadràgom olyan szinten lett tele bolhàval, hogy a zôld szìnbôl fekete lett! 2,5 hònapig jàrtam a bôrgyògyàszatra, mert azalatt a 10 perc alatt teljesen szétszedték a làbamat, ezek utàn anyàm a "macskàsnôt" aki a 3adikon lakott és onnan etette a macskàkat, olyan szinten kûldte el a halàl retkes f*szàra, hogy azt valòszinû a 10.-en is hallottàk!!! Tavaly kaptam a sajàt cicàmat és a bolhasamponos azonnali kezelés utàn is egy hònap mùlva hemzsegtek a bolhàk a lakàsban, csak 2 hétbe és kb 200Eur-ba telt mire felrtôtlenìtva lett a lakàs, kérdem én, megéri neked hazàrdìrozni? Hasonlò helyzetbe keverni magad, rossz szomszédi viszonyt àpolni bàrkivel is? vagy esetleg valami még rosszabb? Szeretetrôl àrulkodik az is, ha le tudunk mondani ròluk! Ha segìteni akarsz, az egy nagyon szép dolog és tisztelere méltò, de talàld meg azt a mòdjàt, ami mindenkinek megfelel, mert ha tômbhàzban lakik az ember, akkor igenis alkalmazkodni kell!
Remélem nem tùl sértô amit és ahogy ìrtam, a szàndék nem az volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!