Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a cicámmal?

Mit csináljak a cicámmal?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen rávettem apát hogy legyen a panelházban cicánk.Nem bírom ki cica nélkül.Volt már minden állatom de nekem cica kell.Hoztunk egy félperzsa cicát.Bepisil az ágyra,focizik az ürülékével,felmegy az asztalra stb.Szeretem meg minden de már ott tartunk hogy elviselhetetlen.Nem lehet beengedni mert az az első hogy bepisil.mit csináljak?
2011. jan. 29. 11:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Vegyél macskaalmot és szoktasd rá. -.-"
2011. jan. 29. 11:40
 2/21 anonim ***** válasza:
31%
Hát a bepisilés az oké. Mondjuk az enyém csak akkor csinálja ha haragszik rám. Ilyenkor mindig picit belenyomom a fejét, aztán leszidom. Ez bejön. Persze úgy kell belenyomni, hogy se a szemébe, se a szájába nem menjen. Mivel igen igényes állatok, nem bírják ha széklet, vagy vizeletszaguk van. Kicsit durván hangzik, de nálunk ezen kívül semmi nem vált be. Olyat hogy a saját székletével játszik, még nem hallottam, csak kutyába. Tiszta az alom? Volt már benne? Nem tudok mit tanácsolni, próbáld meg az én módszerem, ha gondolod. De csak akkor csináld amikor látod, hogy éppen bekakil/bepisil valahova. vagy közvetlenül utána. De sokkal később már ne.
2011. jan. 29. 11:42
 3/21 anonim ***** válasza:
vegyél cica wc-t és macskaalmot. Ha cica wc-t nem is, egy régi tálcát, ami már nem kell, abba szórjál homokot, és tudni fogja, oda fog pisilni-kakilni.
2011. jan. 29. 11:48
 4/21 anonim ***** válasza:
Ivartalaníttasd, az sokat javít a helyzeten. Az alom legyen tiszta, illatos, a tálcát is legalább hetente egyszer alaposan ki kell mosni. Plusz legyen elég játéka, persze olyan, ami érdekli is, pl. egy pingpong labdáért bármire képes a legtöbb macska :=). A hálószobák ajtaját zárjátok be előle, ha nem vagytok otthon, így nem tud bosszút állni. A konyhaasztalra néhány napig szórjatok ki hagymakarikákat, amikor elmentek otthonról. Le kell majd mosni és alaposan ki is kell szellőztetni, amikor hazaértek, de megéri, mert a macska nem vágyik majd a bdös asztalra.
2011. jan. 29. 11:50
 5/21 anonim ***** válasza:
A macskák legnagyobb része felmegy az asztalra, ez gyakorlati tapasztalat. Nem tudom, mennyi idős, de első olvasatra egy fiatal cica, akit megviselt a költözés és lehet, hogy te is egy kicsit túl rámenős voltál.. A macskáknál ilyesmi akkor fordul elő, ha lelkileg megviseli őket valami.
2011. jan. 29. 11:53
 6/21 A kérdező kommentje:
1.válaszoló:köszi de már van neki alom és oda is wc-zik csak ha a paplanomat megtalálja amivel alszok akkor odapisil.
2011. jan. 29. 12:10
 7/21 A kérdező kommentje:
Beleszoktam nyomni a fejét a pisibe utána jön a leszídás éa a kizárás.Nem lehet felfűteni a lakás mert minden helységet zárni kell.Apa lassan eljut arra a szintre hogy kivág macskástól mindenestől együtt.
2011. jan. 29. 12:13
 8/21 A kérdező kommentje:
ja és egyépként 12 hetes.
2011. jan. 29. 12:13
 9/21 anonim ***** válasza:
40%

Ha a kajámba szarna se nyomnám bele a fejét.

Milyen jó, hogy az én macskáim normálisak.

Fanni

2011. jan. 29. 12:19
 10/21 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Utolsó!

Mi az hogy neked normális macskáid vannak? Minden macska normális, a megfelelő ember és körülmények között. Ezzel, hogy ilyen f*szságokat írsz, magadat égeted le. Egyébként ez egy kérdezz-felelek oldal, ha nem tudsz normális választ adni, inkább maradj csendben, és akkor talán a bölcsességed is megmarad...

2011. jan. 29. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!