Lehet, hogy epilepsziás?
Szia,
Szerintem a cicadnak a folyamatos stressz miatt ( amit az uj cica allando jelenlete okozott) a cukorszintjevel lehetett a baj.
A legjobb amit tehetsz hogy elviszed allatorvoshoz es mindent elmeselsz. Azt is hogy aznap mit es mikor kapott enni, volt e wc-n esetleg elszinezodott-e a vizelete?
Ird meg hogy van..
Jobbulast!
Szia, nem hiszem, hogy epilepszia, akkor szrintem magàn kìvûl lett volna, vagy maga alà pisil, stb... az én 9 hònapos lànycicàm akkor csinàlt hasonlòt, amikor magunkkal vittûk egy hétre a pàrom szûleihez és az ottani cica nem fogadta kônnyen... Bàr az ottani cica egy 4-5 hònapos kandùr volt, aki ìgy is legalàbb màsfélszer akkora mint a miénk :) Kellett egy hét, hogy 1 méteres kôrbe engedje magàhoz a fiùt.. na de nem is ez a lényeg, hanem hogy az idegtôl volt ràngàs, hànyàs, stb... De ha nagyon aggòdsz, akkor menj orvoshoz vele, màr csak a nyugalmatokért is megéri...
Visszatérve, kôvetkezô alkalommal 2 hetet tôltôtt ott a cica, abbòl eggyet teljesen nélkûlûnk, mire mi vissza értûnk a mésodik hétre màr pajtiztak, azt nem ìrtad, hogy mi céllal kerûlt oda a màsik cica, de ha tesònak, akkor adj nekik tôbb idôt, biztos megszokjàk egymàst, persze oda kell figyelni...
Kitartàs, majd ìrd meg mi tortént!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!