Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Házicica nem érdemli meg a...

Házicica nem érdemli meg a Royal Canin-t?

Figyelt kérdés
Házicicáim Royal Canin-t esznek, ezért körbejártam a közeli állateledeles boltokat hátha valahol van valami akció. Az egyik kis boltban érdeklődtem, erre az eladó letámadott, hogy minek akarom én RC-vel etetni a macskáimat. Szépen elmagyaráztam neki, erre megkérdezte, hogy miért milyen fajták, hogy ilyen finnyásak? Közöltem vele, hogy sima házicicák, erre fintorgás közepette azt mondta, szó szerint idézem "Egy házi macskának a Whiskas a legjobb, nem kell azoknak Royal Canin! A Whiskas is teljes értékű, de végülis, ha sok felesleges kidobni való pénzem akkor azt veszek amit akarok!" Nahát ezen teljesen felháborodtam, mondanom sem kell többet oda biztos nem megyek. Egyébként nem vagyok nagyon eleresztve pénzügyileg, de szerintem megérdemlik, hogy prémium tápot kapjanak. Mi erről a véleményetek?
2011. jan. 27. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Mért ne vehetnél a cicáidnak RC-t? Nem értem az eladót. Nem az ő pénze ne szóljon már bele. Én biztos jól leteremtettem volna őt. Egyébként meg mindenhonnét azt hallani, hogy a Whiskas nem éppen a legjobb eledel, mert tele van színezőkkel... Jaj ez most nagyon felhúzott, pedig ott sem voltam.:) Csak nem értem, hogy attól mert "csak" házicicák, mért ne kaphatnák a legjobbat, ha meg tudod nekik venni?
2011. jan. 27. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne vitatkozz idiótákkal! :D

Bolond volt az ember :))

Szerintem megérdemlik a royalt, tök mindegy, hogy fajtatiszta, vagy keverék... egyformán lehet mindegyiket szeretni :) és egyforma gondoskodásra is van szükségük szerintem.

2011. jan. 27. 11:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Gondolom nem volt neki RC, csak Whiskas. Gondolhatta hát ha elviszed. De irtó tapló módon beszélt.
2011. jan. 27. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért ne ehetne RC-t?Nem értem.Az eladó meg nem azért van,hogy beleugasson,hogy mit veszel a kedvencednek.Te is imádod a macskád ezért a legjobbat akarod neki.Én tuti nem hagynék ott egy ruppót sem többé annak az eladónak.
2011. jan. 27. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Buta emberekre nem kell hallgatni.. Aki szerint a Whiskas a legjobb kaja a macskáknak,az meg igenis mondható butának :D
2011. jan. 27. 14:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy egyetértünk! :) Én ugyanannyira szeretem a cicáimat mintha fajtiszták lennének, szerintem ez nem fontos, ezért is idegesített fel nagyon az amit az eladó mondott. Egyébként árult RC-t is úgyhogy ráadásnak még a saját pénzének ellensége is! Tiszta hülye, már csak nevetek az egészen! :) Soha többet nem megyek oda!
2011. jan. 27. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Itt sajna nem a megérdemlésről van szó. Te megérdemled mondjuk a kaviárt meg a bélszínt? Nyilván igen, de nem engedheted meg magadnak. Abból indult ki szerintem az eladó is hogy a házicicát tartók 90%-ának nincs pénze RC-re. Persze ahogyan ezt tálalta az nem volt a legszebb. Én egyébként elég felháborítónak tartom hogyha nem szeméttel egyenértékű kaját akarsz venni a macskádnak akkor horribilis összegeket elkérnek érte. Ez az egész csak a tápgyártók profitjáról szól, nem az állatokról.
2011. jan. 27. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, ezen tudok én is kiakadni. Ha egy kutya vagy macska nem fajtatiszta, esetleg ingyen vagy olcsón volt, akkor az esetek legnagyobb részében nem foglalkoznak vele. A jó neki az is mentalitástól tudok a falra mászni.
2011. jan. 27. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni! :) Nekem kifejezetten ajánlották a boltban a RC-t, pedig nekem is házicicum van.
2011. jan. 27. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A lehető legjobbat érdemlik - csak bírjuk anyagilag :) nagyon sok személyes élvezeti cikkről mondtam le egy szem cicám miatt, csak hogy ő a legjobbat kaphassa mindenből - de egyáltalán nem bántam meg, ezt százszorosan is visszakapom. Utálom ezt a "macskarasszizmust" - egy házicica éppoly nagyszerű barát, családtag tud lenni, mint egy díjnyertes fajtatiszta macska. Sőt...
2011. jan. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!