Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak, hogy megnyugodjon?

Mit csináljak, hogy megnyugodjon?

Figyelt kérdés
10 hónapos lánycicámmal panelban élünk. Csak az erkélyre van kijárása. 2 hete voltunk édesanyámnál látogatóba, nagy ház, nagy kert, 1 kutya és 3 macska van náluk. Vittük a mi cicánkat is. Amióta hazajöttünk, folyton keservesen sír, rengeteget alszik, alig játszik. Enni eszik. De olyan kedvetlen. Már többször jött velünk, máskor ilyen probléma nem volt. Ez lehet a honvágy miatt? Hogy nyugtassam meg? Hamarosan érkezik egy új cica hozzánk, lehet akkor megfog nyugodni, hogy nem lesz egyedül?
2011. jan. 25. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy történt vele valami? Hogy elkapott valami betegséget? Ha eddig nem csinálta ezt, nem hiszem hogy nagyon vágyakozna vissza...
2011. jan. 25. 13:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál, kutyabaja. Nem tudom, hogy történt-e vele valami. Csak nem találja itthon a helyét. Szerintem olyan lehet neki, mint amikor mi emberek hazajövünk egy nyaralásból, és visszavágyunk még napokig. Csak nem tudom, mivel vigasztaljam meg.
2011. jan. 25. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Ivartalanítva van a cicus? Mert ha nincs, 10 hónaposan az is lehet, hogy kandúrra vár.

Egyébként nekem is 10 hónapos (ivartalanított) lány cicám van, panelban. Néha elviszem a páromékhoz néhány napra, ott is házon belül van, de az egy 3 szintes ház, éli világát a macsek. De nem szokott gond lenni, ha visszaviszem a kis lakásba. Megszokta, hogy az (is) ott az ő territóriuma, és kész. Eleinte még ment volna, valahányszor nyitottam az ajtót, akart spurizni kifelé, de most már "belakta" a lakásomat, és jól elvan.

Ha nem tüzel éppen a cicád, és amiatt viselkedik furcsán, próbáld lekötni, játssz vele sokat, azt szeretni fogja. :)

2011. jan. 25. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!