Hol találtatok pár napos/hetes kiscicát/kiscicákat?
köszönöm a válaszokat!:)
Rész vétem a halott cicákért!:(
Írjatok még!léci!
szeretem az ilyen történeteket!:)
meg azért is kérem mert tavasszal tudom hogy sok kis párnapos kiscicát dobnak ki. és szeretnék segíteni nekik!;)
Ez igen szép dolog tőled, hogy megpróbálsz segíteni a cicáknak.
Én magáncélú minimenhely alapításán gondolkodom cicák, kutyák, megunt, kidobott, vagy beteg kisállatok részére. Nem kell valami hűdenagy dologra gondolni, néhány kutya, 10-15 macska és ha valaki megunja a görényét, pókját, papagáját, az is jöhetne bátran. Persze ehhez nagyon sok pénz kell.
A kiscicákat én is be szoktam gyűjteni, szomszédtól, utcáról, általában olyan helyen vannak, ahol el tudnak bújni: tuja vagy sövény alatt, romos épület környékén, kukák mellett, kapualj. A kiscicák merészebbek, őket tuti meg is hallod, mert úgy sírnak a magas fűben, hogy még a halottakat is felébreszthetik néha.
Bár általában, ha kidobnak egy állatot, azt újabban a lakott területeken kívülre viszik, az erdő/mező környékére, hogy biztosra menjenek azzal, hogy nem éli túl az állat.
Szóval csak kövesd a hangot! Sok sikert!
köszönöm a segítséget!:)
Hát a minimenhely az elég macerás:S de sztem fantasztikus ötlet!!!;)
Szoktam hallani ismerősőktől hogy találtak rengeteg kiscicát itt meg ott és a helyszíneket összeírtam egy lapra és tavasszal megyek kismacsek kutató expedícióra!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!