Hol találtatok pár napos/hetes kiscicát/kiscicákat?
Egy ismerősömmel beszélgettem msn-en, ő mondta, hogy most születtek cicák, 4 darab, mennek agyoncsapni őket. Egyet már agyoncsaptak...
Mondtam neki, hogy ne, akkor inkább én elhozom őket. Elhoztam a 3 megmaradt cicát haza, nem volt otthon semmi nekik való, így tejet kaptak ilyen kis injekciós tűből, és betettem őket a cicám hordozójába, abban laktak. :) Másnap vettem nekik babatápszert, cicatejet, meg egy ilyen kis cumisüveget, és ezután abból ettek.
Nagyon édesek voltak, amikor evés után doromboltak a kezemben, meg nem akarták, hogy letegyem őket. :) Hamar megnőttek, és nem tarthattam meg őket, mert már volt egy cicám, ezért gazdit kerestem nekik. 2 nagyon szép színű volt, azokat rögtön elvitték, egyik egy kislányé lett, a másik egy idős házaspárnál van. Egy sima szürke nem nagyon kellett senkinek, az nálunk maradt, és épp a takarómon dagaszt. :)
Azóta 3 cicám van. :)
az utolsó választ nem igazán értem...
de köszönöm a válaszokat!
amúgy arra gondoltam hogy kb hol szoktak lenni ilyen kiscicák, mert szeretnék minimum egy kiscicán segíteni!
A kérdés nem arra irányul,hogy ő akar keresni magának cicát,hanem sztorik érdeklik,hogy mi hol hogy merre találtuk :)
Én egyszer hajnalban sétáltam hazafele,unalmamban azzal szórakoztam,hogy húztam a kerítésen a kezem,és egyszercsak nekidörgölőzött egy cica :)
Megsimiztem, és mentem tovább mint ha mi sem történt volna. Hazáig követett,úgyhogy a bejárati ajtónál a hónom alá csaptam és felvittem.. :D Lassan 3 éve boldogít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!