5 hónapos kis kandúrunkat szabad már ivartalanítani? (házi cica, kis méretű zsebcica marad)
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 12:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem állatorvost kérdezd meg erről,de ha jól tudom,akkor 7 hónapos kortól lehet...
2/4 anonim válasza:
Itt mindent elolvashatsz róla
3/4 anonim válasza:
az enyém 4 hónaposan lett ivartalanítva, ő is kis kandúr, most 6 hónapos és a világon semmi baja. a személyisége nem változott meg, maximum annyi, hogy az idegenek ölében nem marad meg túl sokáig, csak nálam, de szerintem ez nem ettől függ
játékos, életvidám, egészséges
szóval szerintem te is nyugodtan belevághatsz!
4/4 anonim válasza:
Az én mind két cicám 4 hónapos korban lettek ivartalanítva, most nyolc hónaposak semmi bajuk^^(legalábbis ezzel kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!