Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskád neked normálisan...

A macskád neked normálisan kaparja el az ürülékét?

Figyelt kérdés
A miénk teljesen szétkaparja az almot, mindig lehet utána takarítani. :S
2011. jan. 8. 12:59
1 2
 11/13 Holdtündér ***** válasza:

Nekem kettő van, a kislány 4 lyukat ás mire az egyikbe belekucorodik és elintézi benne a dolgát, aztán ráhúzza a tálcában lévő összes almot. :D

A kisfiú viszont... :D Kakil, kijön és elkezdi kaparni az alomtálca szélét, a padlót vagy éppen a falat. :D

2011. jan. 8. 19:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Enyém odacsinál és otthagyja. Esze ágában sincs elkaparni, szerintem már nem is fog változni, mert 3 éves.
2011. jan. 8. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem is össze-vissza kaparja az almot, hiába van a tálca alatt egy hatalmasnagy Sparos zacsi (így könnyebb összeszednem a kikapart cuccot, mert nagyrésze rajtamarad:D). Ha pisil,nincs semmi baj, akkor egész 'szelíden' kapirgál. Ha viszont kakil... az alom nagyrészét már előtte kikaparja az alomból, utána viszont rendesen elássa, ha nem vagyok itthon. Aranyos kis buckák alá rejti el:D Ha itthon vagyok, nem engedem neki bekaparni sem, azonnal megy a vécébe - szerencsére olyan helyen van az alom, ahol mindig látom.

Szóval... neked is tiszta szívből ajánlom a széttépet kukászacskó-megoldást.

2011. jan. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!