SÜRGŐS! Ha a cicám tályogja kifakadt, lehet jóddal vagy glykoszeft-tel fertőtleníteni?
te írtad a tegnapi kérdést is a cicádról?
Amúgy nekünk betadinnal kellett kezelni, de muszáj állatorvoshoz vinni, mert az belül is ki kell fertőtleníteni!:S
22L
Igen én írtam :)
De én olvastam valahol hogy magától is helyre tud jönni.
De a jód vagy a glikoszept esélytelen?
Azzal nem szabad?
első vagyok
hát nem ajánlatos!
Az egy dolog, hogy olvastad, nem kell mindent elhinni.:)
az állatorvosom azt mondta, hogy nagyon fontos a belső fertőtlenítés is, mert ha valami belső fertőzése lesz az nagyon nem oké:S
pláne, hogy a tályog újból kialakulhat könnyedén, ha nincs megfelelően lekezelve.
igen, magától is helyre jön. a mi cicánknak is volt az álla alatt és képtelenség volt megfogni és kezelni.
aztán saját maga addig mosogatta a mancsával, hogy végül begyógyult neki kb egy hét alatt.
azért, ha meg tudtam volna fogni én is természetesen fertőtlenítettem volna, de nyilván a saját immunrendszere is működött.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Betadint hol kell venni?Azért bekenném neki a biztonság kedvéért,meg nem árt ha van itthon.És bekenem neki neogranormonnal.
Az jó ha azt csinálom hogy meglátom hogy megjavul-e és ha nem akkor elviszem dokihoz?
Köszi még egyszer a válaszokat.
megint első vagyok
gyógyszertárban tudsz venni betadint.
De ha nem javul azért vidd el dokihoz!:)
Jobbulást a cicusnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!