Ugye nincs baja a cicámnak?
Tegnap este ót aazt csinálja, hogy belemegy az alomba, ott gugyaszt, szenved, de nem sikerül "alkotnia", majd visszamegy játszani. És ezt kb fél óránként, még most reggel is.
Mostanában száraz tápot evett, lehet az a baj? Vagy utalhat ez betegségre szerintetek?
Szia! Sztem lehet, hogy emiatt van. Adj neki sztem húsos ,,konzerv vagy alutasakos" eledelt is, mert abban sokkal több a víz. A cicák amúgy sem isznak nagyon, ha isznak, azt is titokban teszik, - zugivók. Rávenni meg nehéz, hogy igyanak, így az etetés módosításával lehetne sztem javítani a helyzeten.
Amúgy ha van kedve játszani, akkor nem hiszem, hogy fájdalmai lennének, a mozgás meg amúgy is csak serkentőleg hat a kakikálásra. Pár napos szorulás meg sztem még belefér. De ha 2-3 napot se kakilt, hívs fel az állatorvost, ő majd biztosan jobbat tud tanácsolni!
Játszani játszik, meg enni is eszik, sőt, éjjel hallottam, hogy iszik. :D Nem látni rajta, hogy baja lenne, csak ez az almos dolog. Semmit nem csinál benne, csak guggol.
Most veszek neki valami pépesebb kaját, remélem csak ennyi volt a baj, és nem kell orvoshoz mennünk.
Köszi a válaszokat!
Adtam neki tejet, meg ebédre a kedvenc konzervjét kapta. Cicafű is van előtte. Remélem, jobban lesz, most pár napig figyelni fogom.
Sajnálom a cicádat! :(
Sajnálom. :(
Vigyázok rá, ha nem javul a helyzet, akkor orvoshoz viszem, bár remélem erre nem kerül sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!