Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit kell csinálni, ha a...

Mit kell csinálni, ha a cicámnak feldagadt a pofija? Mi lehet a baj? Tüske nincs benne. Nem tom mi lehet.

Figyelt kérdés
Állatorvoshoz nem szeretném vinni, ezért örülnék, ha valaki tudna valami használható választ adni!
2009. nov. 15. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Lehet a foga, lehet egy szúrás táni tályog, lehet ciszta. Az állatorvost szerintem nem úszod meg, nem lenne egyszerúbb minél hamarabb tudni, hogy mi a baj és kezelni. Ne szenvedjen már azért mert te nem viszed dokihoz.
2009. nov. 15. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Erre a kérdésre az egyetlen használható válasz az, hogy vidd orvoshoz! Minden lehet, de annak az ellenkezője is, amit kizárólag egy rendes orvosi vizsgálattal lehet megállapítani és kezelni. Itt minden egyéb válasz csak ötletelés, ami adott esetben nagyobb bajba keverheti szerencsétlent, mint amiben most van és ami a halálát is okozhatja, ha esetleg beadsz neki valamit, ami egyébként tilos lenne. Csak az orvos tud érdemben segíteni, úgyhogy pakold fel a cicát és vidd el!
2009. nov. 15. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom.. de nem véletlenül írtam a kérdést.. Nekem nincs rá pénzem, anyum pedig utálja a macskákat, ilyenre nem ad ki pénzt. -.-
2009. nov. 15. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez nem segít szegény macskán, de az ég áldja meg az édesanyádat, miért engedi, hogy macskád legyen, ha szükség esetén nem hajlandó költeni rá? Ez nem egy gyerek (bocs) felelőssége, hanem a szülőké, akik beengedik a családba az állatot, aztán "nem adnak pénzt, mert utálják" meg "kidobják, mert napok óta hasmenése van", stb. És ezek nagyjából az én generációm...hányok!

A cicádnak mindenképpen orvosra van szüksége, látatlanban semelyikünk sem fog tudni mást mondani, mert ezer és egy oka lehet egy feldagadt pofácskának.

2009. nov. 15. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Győzd már meg az anyukádat, hogy ha te szenvednél, akkor se vinne orvoshoz? Mert neked ha a cicád szenved, az ugyanolyan fájdalom. Mondj le a zsebpénzedről, igérj be plusz házimunkát, de ne hagyd az állatodat, aki a barátod, szenvedni, sőt esetleg kínok közt egy fertőzéstől meghalni. Felelősséggel tartozol érte, hiszen ő nem tud magán segíteni.
2009. nov. 15. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

dokira van szüksége!!!

adj elő anyádnak egy megható szöveget, és akkor előbb-utóbb megenyhül :)

anyukám is utálta a cicákat, de két éve minden megváltozott...

ha mást nem is bírsz csinálni, akkor biztosan van zsebpénzed, amit "feláldozhatsz" szeretett cicádért.

ha tályog (vagy mi a neve), akkor ki fog fakadni, és akkor tegyél rá betadint

jobbulást a cicádnak :)

12/L

2009. nov. 15. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Na, mi van Cicussal?

13.25

2009. nov. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!