Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Általában a lány cicusok...

Általában a lány cicusok mikor szoktak tüzelni?

Figyelt kérdés
Van egy 5 és fél hónapos perzsa nöstény cicám , és kíváncsi lennék mikor fog tüzelni.
2009. jan. 27. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Tavasszal már fog.
2009. jan. 27. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A mienk 21 naponta csinálta. Sok macsek játssza ezt el, ha nincs pároztatva. Rémes volt. Amióta megműttettük nem virnyog, nem akar pározni és semmi baj vele. Előző cicánk nem csinálta ezt. Amúgy először 1 évesen jött rá.
2009. jan. 27. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy fél éves cica még kicsi. Nem fog még tüzelni. Esetleg majd ősszel, vagy jövő ilyenkor. Egyébként a cicusok ilyenkor január végén, február elején (Valentin nap tájékán) szoktak tüzelni. Ha eléri az egy évet, mindenképp ivartalaníttasd ki.
2009. jan. 27. 22:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Szeretném pároztatni szóval még egyenlőre nem.
2009. jan. 28. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Volt itt,aki azt írta,hogy még kicsi,egy éves korára fog majd tüzelni.

Hát képzeljétek:Az én cicám 2006.július 22.-én született és 2007.január 5.-én alig 5,5 hónaposan tüzeléssel köszöntötte az Új Évet.Bizony,a lány cicák az orvos szerint is már akár 6 hónaposan tüzelhetnek.

Sztem is tavaszra már simán várható az első "akció",ha lakásban tartott cicusod van,akkor akár már februárban is.

2009. jan. 29. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az én cicám hat hónaposan kezdett el tüzelni. De függ a cica fejlettségétől ,az én cicám hat hónaposan 3,5kg volt.
2009. jan. 30. 19:34
 7/7 A kérdező kommentje:
És egy 6.5 hónapos perzsa hímmel akarom pároztatni. akkor a hímnek mikorra várható, hogy fejlett lesz?
2009. jan. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!