Van erre valami gyógymód?
Figyelt kérdés
Kismacskám nyakán hatalmas seb takálható. Mihelyt begyógyult volna, kivakarta, és legalább olyan csúnya megint, mint volt. Próbáltam sóval megszórni, de az fájdalmas, meg be is kötöttem, de azt meg leszedte. Van valami gyógyszer, amitől nem vakarja ("vakarásmentesítő") és hamar begyógyul?2011. jan. 2. 11:10
1/6 anonim válasza:
Esetleg kamilla ... Voltatok orvosnál? Írt föl valamit?
2/6 anonim válasza:
Igen van, majd az állatorvos ad valószínűleg...
3/6 anonim válasza:
Meg kéne találni a sebesedés okát. Ha szerzett seb és elfertőződött, arra teljesen más kell, mintha mondjuk egy gyulladt fül, vagy a rüh miatt vakarta volna ki. Állatorvoshoz kell vinni, és ő majd felírja a megfelelő szert.
4/6 anonim válasza:
Te besóztál egy sebet? Atyaúristen...
Locsold meg betadine-al, és menj el egy orvoshoz vele.
5/6 anonim válasza:
Betadine-t kerüld, mert irritálja a bőrét, és csak még jobban elvakarja.
Surolan kenőcs a legjobb, de jó drága (3 kHUF), és lehet, hogy csak állatorvostól beszerezhető.
6/6 A kérdező kommentje:
Végülis nem vittem el dokihoz, nem kapott gyógyszert sem, viszont sokkal többet eszik most és látványosan gyógyul (és nem vakarássza).
2011. jan. 9. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!