Mérgezésre van valami házi gyógymód?
Az udvarunkban meghalt egy kóbor cica, vagyis nem teljesen kóbor, mert néha mi etettük, de nem volt állandóan nálunk, utóbbi időben alig láttam (fiú volt, gondolom "csajozott") de pár napja meghalt. Apum temette el, azt mondta biztos megmérgezték, mert semmi sérülést nem látott rajta.
Van egy cicám, ő bent is szokott lenni és kint is, minden nap úgy 2x jön haza enni, néha alszik is bent, de most nagyon félek, nehogy őt is megmérgezzék. ha észreveszek rajta valami furcsát, étvágytalanságot, az mérgezés? mennyi idő alatt "hat a méreg"? van időm elvinni orvoshoz, és ő tud valamit csinálni vele? hallottam, hogy a tej jó mérgezésre, a macskáknál is vagy csak az embereknél?
köszönöm a válaszokat!
köszönöm a válaszokat!
remélem, ha az én cicámnak valami baja lesz, hazajön és nem bújik el valahova a szomszédokhoz...
"egy káliuminjekciót és már jobban"
K vitamin Konakion injekciót kell adni vérzékenységet okozó patkányméreg ellen.
kedves utolsó előtti.
ha betegen jön haza a macskám, mégis honnan tudjam, hogy mit-hol kajált meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!