Melyik a legjobb táp, konzerv?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 14:41
21/21 anonim válasza:
Több mint egy hónap után ismét a szokásos módon elkészített nyers marhahúsos kajáját kapja. Már az elkészítésekor demonstratíve nem rázta a mancsát, és a fejét se. Megszűnt hát a pfújolás. És kinyalja a tálkáját naponta négyszer. Az súlyban kb. 2,5 alutasakos, tápértékben durván 5. Remek. Jó táp ez. És ügyesen leszerelte az újításokat a kis mocsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!