Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálta ezt a macskám?

Miért csinálta ezt a macskám?

Figyelt kérdés
Kinti macskáink vannak, de gyakran beengedjük őket. Viszont ha ki kell menniük (értsd: pisi, kaki), akkor szólnak, ott nyávognak az ajtónál. Most viszont az egyik kandúrom berohant, és rászart a szőnyegre.
2010. dec. 30. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én macskám is kimegy wc-re, amúgy benti. Most csinált ilyet először, mondjuk az alomba pucolt be, de kb. fél éve nem ment már az alomba. Szerintem a hóra reagálnak így, vagy hogy minden vizes kint.
2010. dec. 30. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a hó, nem ez az első hava, akkor meg, amikor három napig esett, is kint végezte a dolgát. Pár napja kicsit agresszív a többiekkel, ehhez lehet köze? (irigy meg féltékeny a többi macskára)
2010. dec. 30. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kint nem talált jelöletlen helyet, vagy megzavarták és már nem bírta tartani. Mert nagyon finnyásak arra, hogy hova csinálják az ilyen dolgaikat. Nálam is előfordult ilyen a kandúrommal. Nekem szerencsém volt, mert a lépcső alatt végezte el.
2010. dec. 30. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyomós oka volt rá, az biztos, mert a saját természetét erőszakolta meg ezzel a tettel.

A miénk csak kölyök korában csinált ilyet, de kizárólag akkor, ha késtünk az alom kitakarításával.

Ezen kívül kétszer hányt eddig, mindkétszer az ágyra, illetve onnan kezdve. Talán mert érezte, hogy valami szokatlan gond van, és ezzel próbálta volna felhívni a figyelmünket rá.

2010. dec. 31. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!