A kiscicám két napja nem jött haza, elcsavargott. Tegnap hazajött, de azóta semmi kedve nincs. Nem eszik, vizet iszik csak, gyenge, életkedve nincs. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 13:53
1/12 Detty1994 válasza:
Lehet, hogy olyat evett, amit nem kellett volna (pl. valami mérgezőt). De az is lehet, hogy beteg. Szerintem az a legjobb, ha állatorvoshoz viszed.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Most értünk haza, elvittük a dokihoz, de azóta se javult. Kapott 2 szurit.
2010. dec. 27. 16:58
3/12 anonim válasza:
Édes manó! Remélem hamarosan jobban lesz.
4/12 HannaH09 válasza:
Lehet, kisebb megrázkódtatás érte. Megijedt, mert nemtudta, mi történik. Pár nap és nem lesz semmi baja. Szeretgesd és helyreáll hamar :)
5/12 anonim válasza:
biztos beteg vagy valami.......
6/12 anonim válasza:
Valószínűleg trauma érte, mert az én kutyám is ilyen volt egyszer (igaz őt csak a helyi kisállatboltoshoz vittük megfürdetni :P)! Szeretgetni kell, sokat foglalkozni vele!
7/12 anonim válasza:
Szerintem ahova ment ott kapott enni. De nyomjátok össze villával a macskakaját és az ujjaddal próbáld meg a szájába nyomni. Ha nem sikerül akkor bocs
8/12 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj érte. Ha te elkóborolnál és csak napok múlva térnél haza te is szomorú és kedvtelen lennél. Pár nap és elmúlik.
9/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy amikor kapta a szurit a dokitól, akkor másnap hasmenése volt, gondolom a gyógyszertől, hogy kitisztuljon a gyomra. Tegnap már ivott egy kis tejet,de még mindig nagyon gyenge volt. Ma reggelre viszont eltűnt. :( Lehet már nem is él szegény. :((
2010. dec. 30. 21:12
10/12 anonim válasza:
szegény cicus,nagyon sajnálom
remélem,előkerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!