Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ne nézzetek hülyének a kérdésé...

Ne nézzetek hülyének a kérdésért. Fiu vagy lány?

Figyelt kérdés
2 hónapja van kiscicám max 3 hónapos lehet, még annyi sincs valószinűleg. Van kukija, vagyis annak tűnik de heréje nincs, és azt hallottam ha nem lesz heréje hamarosan akkor lány..de akkor most honnan tudjam?
2010. dec. 27. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Ha ez megnyugtat, az én kiscicám nemét 5-6 hetes korában még az állatorvos sem tudta megállapítani, így aztám semleges nevet kapott a cicus. Végül lány lett.
2010. dec. 27. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, az én kiscicám nemét 5-6 hetes korában még az állatorvos sem tudta megállapítani, így aztám semleges nevet kapott a cicus. Végül lány lett.

Állatorvos sem tudta megállapítani?Hol laksz/tok ti mucsafalván?végül lány lett.Ekkora baromságot!jeeesuss!

2010. dec. 27. 17:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Vegulis, egy 3 honapos macskanak meg nincs az a *khm* szoval nagy hereje, mint mikor igazan kandur lesz. Igy ha le is szalt, akkor sem tul feltuno.

Szoval, lesz az meg inkabb. Ha kukija van, akkor fiú.

(raadasul, ha valaki ezt akarna nezegetni, eszreveheti, hogy ilyenkor telen a felnott kandurok hereje is kisebb, mint nyaron-tavasszal, mert bar ok is egesz evben termekenyek, megis van egyfajta ciklikussaguk... Csak megjegyzem.)

2010. dec. 27. 22:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére eddig azonnal sikerült minden kölyökmacskáról megállapítanom, hogy milyen nemű, de itt egy kis segítség,hátha így könnyebben megy Neked is:

Hím macska:

[link]

Nőstény macska:

[link]

Üdv:25/L (macskagazdi)

2010. dec. 28. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Bocsi,valamiért nem másolta be a direkt linket.Csak kattints a "nőstény", illetve a "hím" feliratokra a mellékelt oldalon.Találsz egy rövid leírást képekkel illusztrálva.A lényeg a végbélnyílás és a húgycsőnyílás távolságában van.A kandúroknál ez nagyobb.

Az előző voltam:)

2010. dec. 28. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!