Ne nézzetek hülyének a kérdésért. Fiu vagy lány?
1/15 anonim válasza:
szerintem a herének előbb kéne kialakulnia, legalábbis látszódnia, hogy mi az..
tehát ha csak valami kukira emlékeztető dolog van neki ott, de here nincs, szerintem kislány:D
majd szólj, ha kiderült:"D
2010. dec. 27. 12:17
2/15 A kérdező kommentje:
elég ciki ezt kiirni..xD csak nem lenne jó majd ha elvinnénk kiheréltetni és az orvos kiröhögne h nem is fiu.xD
2010. dec. 27. 12:29
Mikor tisztálkodik és elkezdi nyalogatni arrafelé :D és ha előjön a rózsaszín kis kukac XD akk az 100% h kandúr. De miért nem viszed el orvoshoz? Az csak kiderítené a nemét. :)
2010. dec. 27. 12:35
5/15 Fejér György válasza:
Szerintem Neked nem az az igazi kérdésed, hogy ez a cica fiú-e, vagy lány... Az igazi kérdésed az, hogy "hogyan lehet megoldani, hogy soha senki ne nézzen hülyének, vagy ki ne nevessen..." Jól mondom...?
Megmutatom:
Én 52 éves vagyok, de -most röhögjetek és cikizzetek- kiscicáról én soha meg nem tudtam állapítni, hogy fiú-e, vagy lány. Gúnyoros és cikiző megjegyzéseket (is) szívesen veszek, akár privát e-mailben is...
2010. dec. 27. 12:35
Zöld kéz az előttem írónak :=) Én is túl vagyok a negyvenen, de a kölyökállatok nemét tényleg nem egyszerű megállapítani. Ha két különböző nemű egymás mellett van, akkor persze sikerül, kizárásos alapon. Ha finoman hátrahúzod a kis bőrkét, ahol a kukiját sejted, akkor - ha tényleg van neki - elő fog bújni. Egyébként egyáltalán nem ciki elmenni az orvoshoz, annyit mondasz neki, hogy szeretnéd ivartalaníttatni. Ez bármelyik nemnél helytálló kifejezés és amúgy is, a kislány cicákat is tanácsos megműttetni, hogy ne legyenek nemkívánatos utódok. Szóval, nem ciki, irány a doki!
2010. dec. 27. 12:53
7/15 A kérdező kommentje:
utolsó: nincs igazad.. engem az érdekel h fiu e vagy lány.mi ugy gondoljuk fiu, máér el is neveztük aznap mikor kaptuk, csak mivan ha mégse?? erre voltam kiváncsi.
amugy igen, elö szokott j9nni a rózsaszin kis kukac.xDxD
8/15 A kérdező kommentje:
nem ciki elvinni nem ezt mondtam..még nem akarjuk ivartalanittatni, csak ha már túlsűgosan vad lesz és rossz, meg utána nem lesz olyan mint előtte..meghizhat meg ellustul stb..szal inkább várunk vele.
[link]
Ezen világosan látszik. Már születésükkor meg lehet állapítani. :)
2010. dec. 27. 13:00
khm!3 hónapos kiscica,kukival,golyó nélkül.jeeeeesusss!Nem szállt még le neki,mellesleg ivartalanítani kb.6 hónapos kortól lehet,akkor már lesz neki golyója is ,nyugi.
2010. dec. 27. 14:16
Kapcsolódó kérdések: