Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálja ezt a macskám?

Miért csinálja ezt a macskám?

Figyelt kérdés
Ha nagyanyámék jönnek hozánk ami azért elég ritka akkor elbujik és nem jön elő ha elmennek akkor se csak kis idő mulván ha a angymamám fia jön csak akkro nem csinálja ezt. Régen ráfogtuk a haszonállatok szagára (mert ugye falun laknak) de mióta nincs állatuk akkor is ezt csinálja. máár 8 éve. És mondom csak a nagymamától pediga fia is vele lakik de tőlemégsem fél, nem bújik el. Ez mitől lehet? Előre is köszi
2010. dec. 25. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
A macskák érzik, hogy ki jó ember és ki nem az. Apámat ki nem állhatja, nem véletlenül..Pedig nem bánotta soha.
2010. dec. 25. 18:08
 2/7 A kérdező kommentje:
A nagymama se bántotta soha...És még jó ember is de mióta hozzánk került a macska azóta csinálja ezt 8 éve.:D
2010. dec. 25. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én macskám elég félős volt, aki kicsit is hangosan beszélt, hirtelen mozdulatokat tett, állandóan jött-ment, attól félt, elbújt.

Csendes, nyugodt emberekkel barátkozott csak.

2010. dec. 26. 03:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt megcáfolom mert a nagymuter is nyugodt öreg már "nem tud" hirtelen mozdulatokat tenni nem is beszél hangosan. Szóval nem értem de már akkor elbujik amikor a hazá elött leparkolnaka a kocsival (megfigyelés) vagy épp a liftben jönnek felfelé...szóval nem értem
2010. dec. 26. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 5 éves perzsa cicám van, ő egy igen félős állat, az idegenek elől mindig bebújik az ágyam alá, és addig nem jön elő onnan, amíg a vendégek el nem mennek (kb. azután 1 órával), akit pedig ismer (nagyszüleim) de nem vele lakik az elől nem menekül el (csak ha hangosan beszél, vagy hirtelen mozdulatot tesz) de az sem simogathatja meg (csak a barátom a kivétel, valószínűleg azért, mert tőle kap enni :D)
2010. dec. 28. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
törődj bele hogy a nagymamád rossz ember, lehet régen gyilkolt meg bankokat rabolt, a macska meg megérzi.
2010. dec. 28. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a nagymami szeretne jobb kapcsolatot kialakítani a cicuval, valami csemegével megpróbálhatja magához édesgetni, csak ne túl nyomulósan. Sok türelem kell hozzá, de ha van kitartás, a macs agyában előbb-utóbb körvonalazódik, hogy "ha ez a néni jön, kapok tőle valami finomat, és megszeretget..." ^__^
2010. dec. 29. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!