22/31 A kérdező kommentje:
22:37: Prbálok én játszani vele de még fél tőlünk :\
Simogatni is alig enged.
2010. dec. 30. 09:51
23/31 anonim válasza:
Gyönyörű és látszik, milyen jó puha szőre van. Nekem is vörös cirmosom van, úgyhogy én elolvadtam a képek láttán!
25/31 anonim válasza:
ugyanilyenunk van ,nekem tetszene de a mienk idiota :D:D
26/31 Cass90 válasza:
Aranyos, de a ping-ponggal játszadozó fekete cicám aranyosabb :D
27/31 Dilettáns döggomba válasza:
Nagyon szép. Imádom ezt a színt, nekünk is ilyen volt. :)
28/31 anonim válasza:
Próbálj a kedvében járni, előbb finomságokkal és kedves hanggal beszélj hozzá. Majd egy idő után kezdj el vele játszani.
29/31 Angelica1992 válasza:
Az utolsó képen egy tündér =), de én a vöröses macskákat valamiért alapból nem szeretem. =S
30/31 anonim válasza:
Igen,gyönyörű cica! És gondolom fiú cica -mert a teljesen vörös szín csak nagyon ritkán jelenik meg nőstény macskákon. Én mindig is vágytam egy vörös cicára, nem tudom miért, tetszenek! Egyszer biztosan lesz vörös cicóm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!