Szerintetek szép a cicám?
Figyelt kérdés
mert egy "kedves" ismerősöm azt mondta, hogy nem is szép macska, csak elfogult vagyok.
egyébként 7 éves, ivartalanított, nőstény cica
2011. aug. 9. 13:40
1/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, a farka is szép dús, meg a kiállása is. Nagyon aranyos.
2/21 anonim válasza:
Még hogy nem szép! Tényleg nem szép... Gyönyörű!
3/21 anonim válasza:
már hogy ne lenne szép?:) nagyon is szép cica. az ismerősöd meg gonosz:)
4/21 anonim válasza:
Nagyon szép! Vigyázz rá és szeresd nagyon!
6/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. Mondjuk nekem a "gyengéim" a fehér macskák, pedig úgy általában nem is szeretem a macskákat. De mikor látok egy hófehér cicát (ami azért elég ritkán történik) mindíg megállok megbámulni. :-)
8/21 anonim válasza:
Ne vagyok macskapárti,és nem igazán értek a macskákhoz.
Számomra minden fehér macska ugyanúgy néz ki.
Anyósomnak is van fehér macskája,nekem egyformának tűnik.
De ettől függetlenül azért nem lehet erre a macskára mondani hogy nem szép..Mert szép kis állat még laikus szemmel is.(szépen ül)
9/21 A kérdező kommentje:
köszi szépen, akkor nem csak én gondolom így
hát igen, a kiállása, tudatában van vele hogy ő mennyire szép, a fejébe szállt :)
2011. aug. 9. 13:46
10/21 anonim válasza:
Most olvadtam el... mondjuk én minden macskától, de ez a cica tényleg gyönyörű :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!