Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám egy hálátlan dög....

A macskám egy hálátlan dög. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Nem benti macska, kint van tartva. Amikor kimegyek hozzá sokszor azonnal szalad el. Csak akkor hajlandó odajönni, ha enni adunk neki, és éhes. Azt sem szereti, ha simogatják. Létezik ilyen macska? Van így értelme macskát tartani?
2010. dec. 24. 12:26
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Az én cicám olyan, mint egy kezes bárány:) <3 mindig a seggemben van, bár ő bennti cica é szinte egésznap együtt vagyunk.

Ez igazából kicsi kori szocializáció. Egy kinnt született cica amivel az első 12-16 hétben keveset foglalkoznak azokból a cicákból lesznek ezek az igazi vadócabb cicák.

Nekem van kinnti keverék akiket befogadtam, mert az anyjuk ott hagyta őket, meg bennti perzsa is. Ég és föld a 3 macska. A két kinnti talán életemben 3x tudtam megfogni annyira vadak és félősek. Bezzeg a bennti. :))) Sokszor aludni sem hagy annyira szeret engem ...

2011. febr. 11. 09:20
 32/41 anonim ***** válasza:
Ha esetleg behoznád a házba (csak egy ötlet), persze ha van rá lehetőség, és egész nap együtt lennétek, akkor lehet hogy jobban kötődne hozzád. Mellesleg a lakásban tartott cicák általában tovább is élnek, mert nem kapnak el bizonyos betegségeket. Szerintem egy próbát megérne :)sok sikert
2011. febr. 11. 15:10
 33/41 anonim ***** válasza:

Vannak olyan macskák akik nem szeretik ha simogatják.

1. Próbálj vele valami kapcsolatot alkotni nem muszáj simogatással ha nem szereti az csak ront a helyzeten.

2. Adj neki te enni és maradj ott vele miközben eszik mer hogyha egy macska éhes akkor nem érdekli mi van körülötte.

3.Próbálj vele sokat játsszani.

2011. febr. 11. 17:32
 34/41 anonim ***** válasza:
Az első kettő macskánk kezesbárány volt, de ezt a mostanit inkább csak a kaja érdekli. Néha engedi hogy megsimogassam, akkor dorombol is, de utána rögtön lesi a kaját :D
2011. febr. 11. 18:39
 35/41 anonim válasza:
Minden rovatra jellemzo. Sajnos aszt latom minden oldfalon hogy vannak emberek akik egyszeruen ledorgaljak a kerdezot,ha valaki kerdest tesz fol segitseget var nem huje dorgalasokat. Szerettem edig eszt a webb oldalt de aszt hiszem kitorlom magam a sok elcelodo ember miatt. Akinek nem inge ne vegye magara...
2011. febr. 12. 02:59
 36/41 anonim válasza:
100%
Minden rovatra jellemzo. Sajnos aszt latom minden oldfalon hogy vannak emberek akik egyszeruen ledorgaljak a kerdezot,ha valaki kerdest tesz fol segitseget var nem dorgalasokat. Szerettem edig eszt a webb oldalt de aszt hiszem kitorlom magam a sok elcelodo ember miatt. Akinek nem inge ne vegye magara...
2011. febr. 12. 03:00
 37/41 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:00

Teljesen igazad van, egetértek! emiatt ne töröld magad, hisz a kérdezőknek szükségük van az olyan normális felhasználókra, mint te =) Aki nem lehordja a kérdezőt, hanem válaszol!

Ami a krdést illeti, nem biztos, hogy meg tudod változtatni. Esetleg tarts 2 macsekot. A mostanit, és egyet, akit magadhoz nevelsz.

2011. febr. 12. 13:42
 38/41 A kérdező kommentje:
és ti mit csináltok a megunt példányokkal?
2011. febr. 14. 18:01
 39/41 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy mit csinálunk a megunt macskákkal??? :O Ne mondd már, hogy olyan nagy megterhelés naponta egyszer megetetni. Ha már egyszer megmentetted, vállaltad érte a felelősséget, akkor ne akard már csak úgy elpaterolni.
2011. febr. 14. 18:48
 40/41 anonim ***** válasza:

Ezek elég hülye tanácsok, hogy kényszeríteni kell, hogy engedje magát szeretni.

Ők is önálló lények! Tiszteletben kell tartani az akaratukat. Ők tudják mi a jó nekik. Ha nem engedi, hogy simogasd, akkor ne simogasd erőszakkal. Az én macskám is ilyen, sokszor, ha olyanja van, akkor még morog is rám! Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy ha nem keresi a társaságomat, akkor nem simogatom. Ha meg ő közelít barátságosan, akkor az külön öröm! Tegye meg ő az első lépést! Olyan meg ne adjon tanácsot, akinek csak barátságos cicája van, mert az egészen más kategória!

Annak, aki meg azzal büszkélkedett, hogy 26 éve tart macskákat, hát, akkor elég nagy szégyen rá nézve, hogy nem tud normális választ adni!

2011. febr. 15. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!