Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon vad a cicám, hogy...

Nagyon vad a cicám, hogy szelídítsem meg?

Figyelt kérdés
Ma hoztuk a cicát hozzánk, Karácsonyra kaptam. 4 hónapos lány cica. Amikor kivettük a hordozóból, őrülten rohangálni kezdett a szobában, majd másfél óra után mikor megunta, megmosdott és szundikált egyet. Ha odafekszek mellé odabújik hozzám, körbedorombol, nyalogat, aztán elkezd harapdálni majd kezdődik minden elölről.. Rohangál, megrág és szaggat mindent ami az útjába kerül. Próbáltam leszidni, keményebben szóltam rá vagy a mancsára ütöttem finoman ha karmolt, de erre még jobban bevadult. Nem tudom miért ilyen vagy mit tehetnék vele, de elég aggasztó... Szétszedi a szobámat :( Bújós, dorombolós cicát szerettem volna erre itt ez a vadmacska... Ötleteket várok, mivel tudnám megszelídíteni!
2010. dec. 23. 23:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23.03! Mért mondod a macskáról, hogy lop? Nem ember! Honnan tudná, hogy nem veheti el, amit talál? Kegyetlen megtorlás?! Aki itt agresszív, az nem a macska. Nem szeretnék a macskád lenni!
2010. dec. 27. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Na, megjött az ügyeletes mimóza. Aki még a szokásosnál is röhejesebb: "miért mondod hogy lop". Nem megoldjuk, hanem megmagyarázzuk, igaz?

Csakhogy nekem tökmindegy volt, hogy lopásnak nevezhető-e az a valami amit én lopásként éltem meg, mert nem beperelni akartam a macskát, hanem megtanítani, hogy ne csinálja.

Sikerült. Ennyi.

2010. dec. 27. 17:32
 13/14 anonim válasza:
Ne aggódj! Az én macskám dettó ilyen. Én bezárom 5 percre a hordózóba, és utánna olyan mint a kisangyal... Bújik nyalogat. :) Próbáld meg, és ha nyávog ne vedd ki belőle, szigorúan 5 perc. Meglátod milyen nyugis lesz! Hajrá, sok szerencsét!!!
2010. dec. 31. 13:40
 14/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem próbalj vele úgy játszani, hogy valamiylen rongyot vagy kötelet húzol előtte és akkor arra támad rá. Így könnyen le tudod fárasztani. Ennyit tudok tanácsolni. Még örülj neki, hogy ilyen. Az én ciciám fél tőlem és ha megmozdulok elfut. Szóval inkább örülj
2017. júl. 31. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!