Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hát mégis szeret engem a...

Tetris kérdése:

Hát mégis szeret engem a macskánk?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyörű hosszú szőrű macskánk. Mindenkit nagyon szeret a családban, de engem valamiért nem kedvel. Az én ölemben nem dorombol, nem dörgölőzik hozzám, és csak akkor lép velem kontaktusba, ha muszáj.

Tegnap irtó rosszul voltam. Fájt a fejem, ment a hasam, és hányottam is.

Legnagyobb megdöbbenésemre a macska odajött az ágyamhoz, nyávogott, dörgölőzött, dorombolt, és felugrott mellém és odabújt. Fejecskéjét a kezembe nyomta.

Azóta se tértem magamhoz. Hát mégis szeret?

2010. dec. 22. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a macskák egyik különleges képessége megérzik ha az ember beteg és oda mennek gyógyítani
2010. dec. 22. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza van a macskák megérzik ha betegek vagyunk vagy egyszerűen rosszul érezzük magunkat .
2010. dec. 22. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogyne szeretne!Csak hát a macskuszok már csak ilyen maguknak valóak.És megérzik a rossz embereket is.
2010. dec. 22. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne izgulj :)

Az enyém is ilyen volt de 2,5 év alatt "betörtem" még lesz vele munkám de már dorombol, bújik :) És már nem csak akkor ha éhes :)

Ha törődsz vele enni adsz neki akkor nincs olyan hogy nem szeret :) A maga módján biztos. Az is igaz hogy nem kényeztet el de mikor hozzád bújik annál jobban örülsz neki :)

2010. dec. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!