Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az nagyon gáz, ha egy fiú...

Az nagyon gáz, ha egy fiú szereti a macskákat?

Figyelt kérdés

Nagyon odavagyok értük, nekem is van négy, nagyon szeretem őket, sokat foglalkozok velük.

Ez nem furcsa egy fiútól? Mert ált. a fiúk a kutyákat szeretik...

20/f

2010. dec. 21. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz. Bátyám 28 éves, rajong a cicákért. Gyerekkorunkban mindig voltak macskáink, most hogy külön költöztünk ez megmaradt. Neki is mindig van és nekem is.
2010. dec. 22. 09:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem se gáz!!! Én azokat a fiúkat szeretm akik a macskákat szeretik nem a pitbull kutyákat! Persze azokat is szeretem akik szeretik a kutyákat de ezeket a harci kutyákat nagyon nem csípen!
2010. dec. 22. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz.Részemről az a helyzet hogy az a pasi aki nem szereti a macskákat az meg nálam nem nyerő.Ha rosszat monda cilóra hamar kinnt is találhatja magát házon kívül.Az csak jófej pasi lehet aki szereti a micókákat.
2010. dec. 22. 14:12
 14/18 anonim ***** válasza:
szia! Az uncsim is fiú, ráadásul egy rockzenekar gitárosa, és mégis macskafan! Szóval szerintem ne izgulj, ha ő nem idegeskedik rajta, akkor neked sem kellene! :))
2010. dec. 22. 16:03
 15/18 tetris ***** válasza:
A fiam 24 éves. Hazajön a melóból, első dolga, hogy a macskát kézbe vegye. Úgy édelegnek ők kettecskén, mint egy szerelmespár. Egyszerűen imádják egymást. És nagyon szívmelengető látvány, ahogy kedveskedik a macskának az én benga, nagy fiam.
2010. dec. 22. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz.Egy ember olyan állatot szeret a,amilyet szeret.Én például Lány vagyok de megőrülök a hüllőkért van 3 kígyóm:Sziszi,Csúszi,és Rágcsa.Nem érdekel ki mit gondol rólam én szeretem őket,sőt a nyakamba is veszem őket.De a cicákat is nagyon szeretem úgy ahogy minden állatot.Szerintem még vonzóbb lessz 1 srác ha cicája van és nem kutyája.De ez az én véleményem.
2010. dec. 23. 15:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, ha egy nő olyan dolgokat szeret, ami kicsit férfias, az még jó meg elnézik, meg sokszor szeretik, de a környezetemben az a felfogás, hogy nem éppen férfias a macskákat szeretni.
2010. dec. 24. 16:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor a környezeteddel van a baj nem veled.Milyen környezetben laksz,most tök komolyan kérdezem.Kíváncsi lennék,hogy kik azok akik szerint gáz ha egy fiú szereti a macskákat.
2010. dec. 26. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!