Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik jobb szobacicának? A...

Melyik jobb szobacicának? A sziámi, maine coon, ragdoll vagy a birman?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék meglévő cicánkhoz egy társat, csak nem tudom melyik lenne a megfelelőbb. És ha valaki tudna esetleg segíteni abban hol tudnék minél olcsóbban hozzájutni valamelyikhez, vagy esetleg neki lenne eladó akkor hálás lennék!
2010. dec. 21. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó előtti válaszadó!

Ez részemről nagy hülyeség mert a sziámi tözskönyvel is CSAK 30.000 ft.Nekem sziámim van Tökegészséges és tenyésztőtől vettem de mégis csak 30.000 Ft volt!

2010. dec. 22. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó, hát én olyan tenyésztőkben vagyok otthon, akik jobbára nem itthonra tenyésztenek. Náluk 60körül van. A felnőtteket adják annyiért gazdához, amennyit te írtál, mert nyilván nem lehet annyit kérni érte, amennyit a kölyökért.

Ha rendes törzskönyves sziámid van, akkor nem csoda, hogy egészséges.

De sokan még "kennel nevet" is adnak maguknak a honlapjukon, meg aranyszínű papírt nyomtatnak, hogy törzskönyv aztán na persze. És ott is 20-30 egy macska. meg ott is, ahol törzskönyv sincs.

2010. dec. 22. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
Sziámi: a macskák között a leghangosabb és kicsit akaratos.
2010. dec. 31. 21:49
 14/14 anonim válasza:
egyet értek nekem is birman cicám van és imádom :)
2013. nov. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!