Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mért csinálja ezt a macskánk?

Mért csinálja ezt a macskánk?

Figyelt kérdés
Szinte napi rendszerességgel 4-5 óra körül felébred és elkezd nyávogni. De nem is normálisan csak épp,hogy. (nem nyauzik hanem csak ny-zik)Eleinte még elment, de ennek már 2 hónapja és nem tudunk tőle aludni.Előtte semmi probléma nem volt vele. Kérlek segítsetek, ha valakinek volt, vagy van ilyen gondja kis kedvencével.
2010. dec. 20. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Amikor nekem volt macskám akkor nyávogott amikor ki kellett mennie wc-zni.Vagy volt egy Sziámim aki úgy gondolta ha Ő felébredt más se aludjon,egyszer

űen csak unatkozott,esetleg éhes volt.

2010. dec. 20. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. :)
2010. dec. 20. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Az én macskám minden nap reggel 6:30kor ébreszt menetrend szerint.Addig csinálja a fesztivált, amíg ki nem kelek az ágyból.Ekkor elmegy a macskabudiba,utána pedig folytathatjuk a durmolást.

Kísérletezd ki,hogy mit szeretne a cicád. Lehet, hogy egy falat étel,vagy egy kis fülvakargatás elég neki.De megmondom őszintén, én sem két nap alatt jöttem rá, hogy korán reggel társaság kell a macsekomnak folyó ügyei rendzésére :D

2010. dec. 20. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:

én alapesetben is 5-kor kelek mindig. de a három macsek

valamelyike, tuti, hogy előbb óhajt kimenni fél-negyed órával.

ezt olyan hangon adják tudtomra, hogy inkább kikelek előbb az ágyból és ledöcögök 18 lépcsőt, csak haggyák abba...

ők kialudták magukakat, jöhet a pisi-kaki-kaja a többi nem számít:))

2010. dec. 20. 12:24
 5/13 anonim ***** válasza:

ja, és a legjobb, ha visszafekszek egy kicsit még, 10 perc múlva az erkélyajtón csüng valamelyik, hogy be akar

jönni.

2010. dec. 20. 12:25
 6/13 A kérdező kommentje:
Kaját mindig rakok neki este mikor már elaludt és mi is aludnámk, úgyhogy az nem lehet a baja. Az alomtól pedig nincs elzárva, kénye kedvére elvégezheti amikor csak akarja.
2010. dec. 20. 12:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Felébred és társaságra vágyik. Nem akar egyedül maradni. Simogasd meg egy kicsit, vakargasd meg, aztán feküdj vissza, szerintem ennyi elég lesz neki. :-)
2010. dec. 20. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
A macskák már csak ilyenek, tojnak rá, hogy mi aludni szeretnénk :) Az enyémek azzal ébresztenek, hogy odajönnek dorombolni hajnalban és nyalják a fejem... De egymással is ezt csinálják, nem foglalkoznak vele, ha a másik alszik, odamegy hozzá és elkezdi a nyakát harapdálni :) Nem egyszerű dolog, próbáld meg megsimogatni, hátha elég neki annyi, vagy dobj neki egy játékot. Egyébként egyedüli cica? lehet, hogyha lenne társa, mikor felébred, nem titeket nyaggatna :)
2010. dec. 20. 18:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: enyém is nyalja a fejem! :)

Én 4.25-kor kelek, vagyis az ébresztő akkorra van beállítva. Vissza szoktam nyomni a 9 perc szundit, hogy még alszok egy kicsit. A macskám az első ébresztés után nem hagy már aludni, játszik a lábammal, zörög, nyávog, elmegy wc-re és hosszú percekig kaparja az almot. Már betettem a fürdőbe a tálat, de kihallatszik a kapirgálás. Ha nem kell korán kelnem, akkor is nekiáll hajnalban kínlódni, de most már egyre ritkábban. Adok neki enni és visszafekszek. Megvárom, míg elnyugszik, eszik, kakál, mert ekkor szokott általában és tudok aludni. Ahogy nő, egyre többet tudok tőle aludni. :)

2010. dec. 20. 21:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Az enyém is jön minden hajnalban, addig nyávog meg piszkál míg fel nem kelek. Utána egyszerűen beszélek hozzá 1-2 szót (jól van cica, aludjál....), kiteszem neki a kezem a paplan alól, ő beletúrja a kis fejét és alszik tovább reggelig. Társaságra vágyik, sosem haragszom érte, mert ahogy odabújik az nagyon aranyos.
2010. dec. 20. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!