Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől lehet büdös a szája?...

Mitől lehet büdös a szája? Lehet erre kapni valamilyen készítményt?

Figyelt kérdés
Felnőtt, ivartalanított, lakásban tartott lány cicáról van szó. Kitekat és Whiskas száraz és alumínium tasakos ennivalót kap. Szörnyen büdös a szája.
2010. dec. 19. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
A leggyakoribb oka a szájszagnak a fogkő, de lehet valamilyen emésztőrendszeri probléma is. Meg kéne mutatni állatorvosnak.
2010. dec. 19. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

próbálj meg neki szájvizet adni,meg megmosni a fogát.

Viccen kivűl én megpróbáltam és bevált

2010. dec. 19. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Szájszag leggyakoribb okai a fog,íny,emésztési problémák.

Mutazsd meg egy dokinak.

2010. dec. 19. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Embereknek való szájvizet meg fogkrémet még véletlenül se adj neki! Van kifejezetten macskáknak való. Nekem még nincs tapasztalatom, de próbáld ki, lehet, hogy neked sikerül megmosni a fogát :-) nem egyszerű produkció!
2010. dec. 19. 22:03
 5/7 Angelica1992 ***** válasza:

1. A kérdésedre nem tudok választ adni, de tudok egy jó oldalt, ahol csak regisztrálni kell és ha kérdezel, akkor egy tapasztalt állatorvos válaszol is neked; www.haziallat.hu

2. Csak érdekességként mondom, hogy amikkel eteted (nevezzük nevén Kitekat és Whiskas) azok a legrosszabb macskakaják közé tartoznak. Tele van mindenféle mesterséges vacakkal.

2010. dec. 20. 16:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2010. dec. 20. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha még fiatal, akkor szerintem az étel az oka, főleg, ha halas, mert attól büdös tud lenni, nagyon. Ha idősebb, akkor a fogai vagy az emésztése.
2010. dec. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!