Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskasétáltatás?

Macskasétáltatás?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla?
2010. dec. 19. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem kinti cicám van, de szoktam használni pórázt, mikor a kertben sütünk, mert túl kíváncsi, és még belemászna a bográcsba/grillbe/tűzbe...Utálja, de muszály, mert féltem.
2010. dec. 19. 19:43
 12/16 A kérdező kommentje:

Csak egyetlen pozitív válaszra vártam, hogy tényleg működőképes a dolog:D Igazából az én cicám elég nagy termetű, emeletes házban lakunk és szeretném,hogy ne csak akkor jusson friss levegőhöz, ha szellőztetünk...

Amint jobb lesz az idő, szerintem megpróbálkozunk vele! :)

2010. dec. 20. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha már nagy cica akkor azért olyan nagyon nagy sikerélményre ne számíts.

A cicáknak az állandóság, megszokás (általában) többet jelent, mint egy kis szabad levegő.

A két macskánk közül az egyik még az erkélyre se hajlandó kimenni, szerintem ha leraknánk egy mező közepén, ott esne össze holtan az ijedtségtől, hogy nem lát maga körül falat :D

A másikat kiskorában lehetett sétáltatni, de mostanra ő is otthonülős lett, nem akar menni sehova.

Ezeket csak azért írom, hogy ha nem megy, ne ess kétségbe, a cicák tudják mit akarnak, nem kell erőltetni...

Mindenesetre sok sikert! :)

2010. dec. 21. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Régebben én is sétáltattam a cicámat,mert olyan helyen laktunk ahol nem volt sok autó-se hangzavar,máshogy meg nem tudtam lekötni a felesleges energiáit. Nagyon szerette,mindig kifáradt az út végére,aztán egész nap csak aludt... :D
2010. dec. 21. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én tettem fel a sétálós cicaképet. Ma, mivel enyhe idő van, lementem vele. Gondoltam, ha nem akar, jövünk is vissza, de: szépen belesétált a hóba, ott állt "hónaljig" besüppedve és vizsgálgatta azokat a bokrokat, amik alá nyáron be szokott bujkálni :)))Még csak a mancsát sem rázogatta, amikor kijött. Ő mentett macska, januárban szedték össze Pest határában, akkor már két hete ott látták kószálni. Szóval, nagy túlélő!
2010. dec. 21. 15:52
 16/16 anonim válasza:

Ha kiskorától szoktatvan van, imádni fogja, íme:

https://www.youtube.com/watch?v=jHYN8PCtLlY

2012. okt. 22. 10:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!