Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Etet valaki Happy Cattel/Doggal?

Etet valaki Happy Cattel/Doggal?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy a csomagoláson melyik összetevő van elsőként feltüntetve?
2010. dec. 17. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én bárányos nyulas happy cattel etetem a cicát. Nincs előttem a zacskó, de a neten ezeket az összetevőket találtam:

Szárnyashúsliszt, kukoricaliszt, nyúlhúsliszt(8.5%), bárányhúsliszt(8.5%), kukorica, szárnyaszsír, tepertő, rizsliszt, marhafaggyú, baromfizsír, burgonyaliszt, májhidrolizátum, melaszdarabok, szárított almatörköly, DL-Methionin, teljes tojáspor, konyhasó, szárított élesztő, fermentált árpa, szárított tengeri alga, lenmag, cikóriagyökér, articsóka, borsmenta, pongyola pitypang, koriander, rozmaring, fokhagyma, édesgyökér, kakukkfű, nyírfalevél, csalán, legyezőfű, kamilla.

Szerintem ár/érték arányban vállalható táp.

2010. dec. 17. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Kérlek, ha ma majd ráérsz megnéznéd nekem a zacskót? Ugyanis pont ez a problémám... Netről rendeltem a tápot (ez is a bárányos), mert úgy láttam viszonylag jó az összetétele ilyen árban. Viszont amikor megjött, megnéztem a zacskót, és azon azon az első összetevő a kukorica. :( Kicsit kiakadtam, mert ha ezt tudtam volna, akkor nem rendelek belőle 10 kilót. :(
2010. dec. 17. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyémen magyarul nincs rajta, de angolul szárnyashúsliszt van legelől, utána rízsliszt, kukoricaliszt, kukorica, utánuk a bárány és a nyúl, de csak 4-4%-ban, nem 8,5-8,5-ben.

Na ennek akkor utánakérdezek én is, elég ciki, hogy a neten mindenhol szarul van felírva.

Nem egy Acana az tény, de nem is kerül annyiba.

2010. dec. 18. 14:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi! Azért ez gáz...Én is mindenhol azt a leírást találtam amit linkeltél.

Hát nem tudom amúgy, pont most számoltam, hogy egy nagy kiszerelésű Acanával kb. pont ennyire jönnénk ki. Meg ugye ha kukoricával akarom etetni a macskáimat, akkor veszek nekik 500 Ft-os gagyi tápot... :(

2010. dec. 18. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!