Ez jó súly egy majdnem 4 hónapos kandúr kiscicának?
Figyelt kérdés
Tegnap mértem és 2,4 kg volt. Ez szerintetek sok vagy kevés? A cica nagyon jó étvágyú, rengeteget eszik.2010. dec. 16. 17:34
1/8 anonim válasza:
honnan tudjAM???XD AZT SEM TOM HOGY MEKKOR A DÖg
2/8 anonim válasza:
1 válaszoló vokxd utánanéztem és legalább 4-5 kilónak kell lennie
3/8 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen. Ennyi idősen még bőven fog nőni, úgyhogy egy 4-5 kilós felnőtt súlyra biztosan számíthatsz nála.
4/8 A kérdező kommentje:
1. válaszoló! A felnőtt macskánk 4 kiló és nem sovány. A kicsinek annyinak még biztos nem kell lennie.
2010. dec. 16. 18:11
5/8 anonim válasza:
A négy hónapos cica még nagyon fiatal, a 2,4 bőven jó testsúly!
6/8 anonim válasza:
a-a az enyém perzsa cica és kicsinek 4-5 kiló volt!!! sztem vidd el orvoshoz igaz hogy elég sokat evett de mégis
7/8 A kérdező kommentje:
Ne viccelj már.:) Én egy 4 hónapos macskát sem láttam még 4-5 kilósan, szerintem ott vannak gondok ha ilyen fiatalon már ennyi. Utánajártam már és a felnőtt nőstény macskák 4 kiló körüliek, a kandúrok 6-7 kilók és ezt a súlyt fél éves koruk után érik el. Azóta amúgy felkapott magára még fél kilót.
2010. dec. 18. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!