Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem szereti a tejet?

Miért nem szereti a tejet?

Figyelt kérdés
Az én kiscicám csak a mama tejét szerette mást nem.Hiába próbáltuk minden féle képen megitatni vele.Bele nyal és ennyi.Lehet hogy az a gond hogy ah honét vettük hamar adtak nekik száraz tápot meg konzervet???A helyi boltban már zacsis tejet de dobozost is próbáltunk adni, forraltat -simát is.A helyi patikában árulnak kis üveges tejet kiscicának.Olyat szabad adni egy 7 hónaposnak???Mert hallottam , hogy kapniuk kell mert amúgy legyöngül a csontvázuk...Most mi csináljak???
2010. dec. 12. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ne etesd tehéntejjel, mert semmi szüksége rá, csak a gyomrát teszed tönkre vele...a minőségi száraz táp tökéletesen megfelel neki
2010. dec. 12. 15:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehéntejet nem igazán szabad adni a cicának. Kifejezetten cicáknak való macskatejet lehet, de ha nem issza meg, hát nem, nem kell erőltetni. Adj neki korához való tápot, abban benne vannak a vitaminok, meg husit (főttet), ilyeneket.
2010. dec. 12. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:
az elöttem szólónak van igaza. nem szabad semmilyen tejterméket adni a macsakáknak!
2010. dec. 12. 15:18
 4/12 anonim ***** válasza:
lehe venni állatkereskedésben macskatejet amúgy ne adj neki mert csak baja less tőle
2010. dec. 12. 15:19
 5/12 A kérdező kommentje:

Jaj,nagyon köszönöm akkor meg nézem a patikában hátha sikerül.Kérhetnék ajánlatot(de ne legyen nagyon drága).

A patikában Whiskas tej van az jó???

Mivel nem egy nagy városban élünk 1 patika van ami hát megvallva nem nagyon nagy.:(Ajánlatokat szívesen várom és tippeket hogyan jobb be adagolni..Előre is köszönöm!!!

2010. dec. 12. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:

7 hónapos macskának felesleges macskatejet adni.

Száraztáp, hús.

Az enyém a tejfölt, sima joghurtot szereti, meg a tejet is kunyerálja - nagyon picit szoktam neki adni. De a száraztápot és a húsokat, halakat szereti leginkább.

2010. dec. 12. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Itt egy jó cikk a témáról:

[link]

2010. dec. 12. 15:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért akarsz mindenáron tejet adni egy héthónapos cicának? Adj neki enni, meg tegyél ki neki vizet, az bőven elég. Az enyémek sem isznak tejet egyáltalán. Volt már olyan cicánk, amelyik meg volt veszve a tejért, annak adtuk, semmi baja nem lett tőle, nem vagyok a tej ellen. De ha a cica nem szereti, miért erőlteted? Egy héthónapos már majdnem ivarérett, nem bébimacska, semmi szüksége nincs a tejre.
2010. dec. 12. 15:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom semmi áron erőltetni mert ha nem kívánja úgysem eszi meg,ezt nem tudom megváltoztatni :S Nem akarom , hogy könyörögjön érte.Köszönöm eddigi válaszaitokat!!
2010. dec. 12. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:

ha nagyon akarsz neki adni, akkor tényleg laktóz mentes tejet adj!

olvastam egy cikkel ilyen címmel: "nem kér a cica tejet"

tehát, ha olyan ételt kap, amiben minden számára szükséges tápanyag meg van, akkor felesleges! A víz bőven elég neki:)

22L

2010. dec. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!