Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Felelősségteljes Gazdit...

Felelősségteljes Gazdit keresek, valaki aki volt már a helyzetemben?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem itt kéne, meg stb., tényleg segítséget szeretnék kérni, nem a hülyeségeket.

Hátha akad itt valaki, aki volt már ugyanilyen helyzetben,és tudna segíteni.

Nem egy helyre feltettem már, és semmi, pedig nagyon szép cica, 4-5hónapos, beoltott,egészséges lánycica.

2010. dec. 11. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz?
2010. dec. 11. 23:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Fu nem tudom miért,nekem pedig bejön az oldal.

E-mail címre küldök,ha adtok, most nem tudom hova tudnám felrakni.

Pesten lakom 6.kerület.

2010. dec. 12. 13:06
 13/15 A kérdező kommentje:

Nézzétek meg a www.express.hu-n a macskahirdetéseket, kiemeltem sárgával, ugyhogy elől lesz a hirdetés, 1 órán belül kb.

Trikolor kislány cica...

2010. dec. 12. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos, nekem sincs jó tapasztalatom, én egy kóbor kiscicának kerestem volna gazdit (elővigyázatosan, még mielőtt felhoztam volna az utcáról), de senkinek sem kellett.

Megkísértett, hogy felhozzam magunknak, de átgondolva: egy macska, egy gyerek, ennyire telik bérből és fizetésből. És az az egy-egy státusz már betöltve.

2010. dec. 12. 21:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát igen, így belegondolva igen,igazad van,csak én most láttam utcán először ilyen pici cicát,és nem volt szivem otthagyni.

Mondom én nem is gondoltam volna,hogy így megváltozott a helyzet,hogy ennyire nem kell cica senkinek,régebben sokkal másabb volt.

..de igen aki szereti annak van,és televan a net cicákkal,hiába gyönyörű mert az,bevan oltva,minden.. hát sajnos :S

2010. dec. 12. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!