Felelősségteljes Gazdit keresek, valaki aki volt már a helyzetemben?
Tudom,hogy nem itt kéne, meg stb., tényleg segítséget szeretnék kérni, nem a hülyeségeket.
Hátha akad itt valaki, aki volt már ugyanilyen helyzetben,és tudna segíteni.
Nem egy helyre feltettem már, és semmi, pedig nagyon szép cica, 4-5hónapos, beoltott,egészséges lánycica.
Fu nem tudom miért,nekem pedig bejön az oldal.
E-mail címre küldök,ha adtok, most nem tudom hova tudnám felrakni.
Pesten lakom 6.kerület.
Nézzétek meg a www.express.hu-n a macskahirdetéseket, kiemeltem sárgával, ugyhogy elől lesz a hirdetés, 1 órán belül kb.
Trikolor kislány cica...
Sajnos, nekem sincs jó tapasztalatom, én egy kóbor kiscicának kerestem volna gazdit (elővigyázatosan, még mielőtt felhoztam volna az utcáról), de senkinek sem kellett.
Megkísértett, hogy felhozzam magunknak, de átgondolva: egy macska, egy gyerek, ennyire telik bérből és fizetésből. És az az egy-egy státusz már betöltve.
Hát igen, így belegondolva igen,igazad van,csak én most láttam utcán először ilyen pici cicát,és nem volt szivem otthagyni.
Mondom én nem is gondoltam volna,hogy így megváltozott a helyzet,hogy ennyire nem kell cica senkinek,régebben sokkal másabb volt.
..de igen aki szereti annak van,és televan a net cicákkal,hiába gyönyörű mert az,bevan oltva,minden.. hát sajnos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!