Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen ember az ilyen?

Milyen ember az ilyen?

Figyelt kérdés

Tegnap fialt a kiscicám, ezert hasznos infók után kutattam a neten. Bár ne tettem volna...

Rengeteg olyan fórumot találtam, ahol a hozzászólók teljes nyugalommal beszélik meg egymással ki hány kiscicát pusztított el, mert "muszáj volt". Nem próbálták odaadni senkinek, mert 7-8-9 cica született, és az anyagilag sok lett volna, nekik meg 1-2 kellett csak, vagy annyi se. A többit vízbe folytják, vagy mit tudom én még mit csinálnak velük.

Az a kérdésem ezektöl az Idióta Barmoktól, hogy ha nem várt terhessége lenne, vagy megtudná, hogy 5ös ikrei lesznek, és "nem fér bele anyagilag", akkor a gyerekével is ezt tenné?

Sírógörcsöt kaptam.

Azt is olvastam valahol, hogy ugyanúgy sajnálja mint az embereket, a macskát is. Akkor ugyanilyen hidegvérrel ölne embert is????

Úgy szeretnék egyszer létrehozni egy nagy otthont, egy hatalmas menhelyet, mert imádom az állatokat. Ahogy egyesek velük bánnak arra nincsenek szavak!

Szegény ártatlan kicsik még épphogy csak a világra jönnek, tiszta kiváncsisággal fordulnak minden felé, szeretnék felfedezni, megismerni. Az anyacica hatalmas szeretettel gondozza öket, és hangosan sír, ha elveszik töle. Hát van szive annak aki ezt tönkreteszi???

Elutasítom az ilyen viselkedést, ha egyetértesz kérlek írj!(Köszönöm!)

2010. dec. 10. 18:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű válasz arra ha nem akar kiscicákat IVARTALANÍTÁS de erre nem ad ki pénzt inkább pusztít??..ez nem meggondolandó dolog,hogy gyilkos lesz vagy spórol ha ki ivartalanítja és nem lesz hasas többet spórol minthogy etet 7-9 kiscicát.HARAGSZOM AZ ILYEN BARMOKRA...
2010. dec. 11. 08:15
 12/19 anonim ***** válasza:
a tegnapi 18:24-es vagyok!! és én is cstlakoznék az otthonhoz, ha sikerül!! :D
2010. dec. 11. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha ilyen problémád van a macskával a legjobb és legkönyebb a kivágatod.

Én is ezt csináltam mivel én se tudnám bántani a macskákat.

A menhely sem jó megoldás mivel ott is csak egy kis ideig tartják majd elaltatják :(

Úgyhogy szerintem szánd rá azt a 6000-7000Ft-ot és a gond elszáll.

2010. dec. 11. 17:16
 14/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm azoknak akik írták, hogy csatlakoznának, remélem egyszer valóban sor kerül rá!

Az engem nem nyugtat meg, hogy ezek az emberek majd megbünhödnek, mert attól még szegény kiscicák nem támadnak fel. A megoldás a megelözés lenne.

Utolsó: nem igazán értem, hogy mit akartál írni... Nekem semmi bajom a cicáimmal, nekik vannak gazdáik már most. [Nálunk nem végeznek mütétet, csak fogamzásgátló oltás van(3 havonta), jövö hónaptól azt kap a cica.]

A problémám ezekkel az emberekkel van.

2010. dec. 11. 18:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Ja értem akkor félreértelmeztem a problémát bocsi :)

Egyet én sem értek én is inkább a megelőzés párti vagyok igaz drasztikusabb módszerekkel ahogy írtam :)

Igaz nekem a kandúr van ivartalanítva :) úgyhogy kismacskára nem számolok :)

2010. dec. 11. 21:45
 16/19 anonim válasza:
Nekem nem rég szült a macskám és nem engedném hogy elvigyék.Nagyon nem szeretem az ilyen embereket.Inkább ajándékozza el vagy adja el mint hogy ölje meg!!!!
2010. dec. 12. 12:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért gondolják az ilyen emberek hogy a macskaölés nem olyan mint az emberölés? Fú, az ember nagyobb és gondoszabb , szegény ártatlan cicák meg kisebbek és butábbak, viszont nem ők tehetnek a szülésről és arról hogy sok születik! Aki macskát öl, ugyanazt a bűntetést kapja vissza!
2010. dec. 12. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, ezt nem értem.... hogy-hogy nem végeznek ivartalanítási műtétet nálad?
2010. dec. 12. 18:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Külföld... Kisváros. Azt mondta az orvos(az egyetlen állatorvos), hogy ilyet még sose csinált, de ha csináltatunk egy alapos kivizsgálást (Röntgen, stb.) akkor megmondja, hogy ha elvállalja, akkor mennyiért. Az én cicám viszont nem vállalja, hogy rajta kisérletezzen a doki, szerintem ez érthetö. Marad a szuri.
2010. dec. 12. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!