Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! Melyik weboldalon ajandek...

SOS! Melyik weboldalon ajandekozhatnek el biztosan ket 2 honapos aranyos kiscicat MINNEL HAMARABB?

Figyelt kérdés
Sajnos mi nem tudjuk oket mar nevelni, mert van rajtuk kivul mar egy kutyam, egy papagalyom es egy nagyobb cicank.NAGYON FONTOS
2010. dec. 6. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
próbáld meg az expressz.hu-n, vagy gazditkeresek.hu-n,több ötletem nincs
2010. dec. 6. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg a [link]
2010. dec. 6. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztosan sehol.Sokezer ilyen,felelőtlen szaporítás eredményeként világra jövő kis állat keres most is gazdit.
2010. dec. 6. 13:46
 4/9 A kérdező kommentje:
ja gondolom de ezek teleg olyan szep cicak nagyon aranyosak ( ilyen macska arisztokratak stilus) de nem tudjuk oket megtartani
2010. dec. 6. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi az off-ért, azért hátrább az agarakkal, nem biztos hogy a felelőtlen szaporítás miatt keres most otthont két cicának a kérdező. Nyáron és ősszel mi is 6 db kiscicának kerestünk otthont pedig nem vagyunk szaporítók. A telkünkön születtek a kiscicák, az anya cica nem a mienk volt, csak sajnáltuk és adtunk neki időnként enni, a kölykeit pedig nálunk hozta világra. Nem volt szívünk sorsukra hagyni őket így megpróbáltunk nekik gazdit keresni. Végül a 4 kiscicát elvittük egy menhelyre amit egy nagyon lelkiismeretes hölgy vezet és azóta minden kiscicának találtak új otthont, a sorsukat nyomon tudjuk követni. Az őszi alomban csak 2 cica született, az egyiket magunkhoz vettük, a másikat pedig egy barátnőm fogadta örökbe. Sajnos nem könnyű a kiscicáknak otthont találni, de érdemes menhelyeknél, állatvédő szervezeteknél érdeklődni, hátha tudnak segíteni.
2010. dec. 6. 15:04
 6/9 MarieAntoinette válasza:
Én az expressz.hu-n találtam az enyémet, úgyhogy próbáld ott:)
2010. dec. 6. 17:06
 7/9 A kérdező kommentje:
nem a mi cicank szulte, hanem bejottek a kertunkbe... megsajnaltuk oket tul aranyosak voltak es adtunk nekik enni... es ideszoktak.
2010. dec. 6. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
www.haziallat.hu =)
2010. dec. 7. 22:47
 9/9 anonim válasza:
Én az apronet.hu-n hirdettem anno 3 kiscicát, és két hét alatt elvitték őket.
2010. dec. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!