Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem eszik a cicám?

Miért nem eszik a cicám?

Figyelt kérdés
5-6 hónapos kandúr cicám tegnap délutánfele hányt egy nagyot. Azt gondolom, azért, mert a nagypapám mindenféle, számára egészségtelennel összeeteti. Azóta nem eszik. Még száraz kutyatápot sem, pedig azt korábban mindig elette a kutyáim elől. Az ínye is szokatlanul fehér, habár a kedélyállapotával semmi gond. Mit tehetnék? Mi történhetett?
2010. dec. 5. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem vidd el állatorvoshoz, mert ha az ínye fehér nem jelent jót.
2010. dec. 5. 20:03
 2/2 anonim válasza:
nem akarok bunkó lenni,de engem felháborítónak az ilyen emberek! hány éves vagy? 10? -.-" mert azoknak van ennyi eszük,hogy ilyen egyértelmű dolgot megkérdeznek! szerintem ez tök világos,alapból ha már hányt és nem eszik el kell vinni,nem kell megvárni,hogy befehéredjen az ínye meg mit tudom én...vidd el az állatorvoshoz és ne itt várd a választ mert fórumon keresztül nem tudjuk meggyógyítani -.-" am bocs,hogy ilyen bunkó vagyok,de ahogy már az elején mondtam nem bírom az ilyen embereket!:S
2010. dec. 9. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!