Egy napja a macskám folyton bejár az alomba, idegesen kapargat ott, majd kijön, és nemsokra rá kezdődik az egész előlről. Sosem csinált még ilyet, mi lehet ez?
Lehet, hogy túl koszos az alom.
tisztisd ki jó alaposan , és önts rá egy kis "frisset".
enyém is ezt csinálta, mert ők se szeretnek koszosba véccézni :)
első vagyok.
:S bocsi , akkor Én sem tudom :S
Ha továbbra is csinálja , szerintem kérd ki állatorvos tanácsát, de lehet hogy itt GYKn is tud valaki valami jót ajánlani..
majd ird meg :)
:S
Nekem is ezt csinálja, szerintem valamit érez, amit mi nem.
Szilikonos almot használok, és lehet hogy már van némi szaga.
Egyébként megfigyeltem, ha kiviszem a parkba, akkor is nagyon gondosan elássa a kakit. Vissza- visszanéz hogy látható-e, szagolgatja a helyét. Ha nincs megelégedve, akkor még kapar rá földet stb. Eltart egy ideig ez a ceremónia.
Szóval kicsit olyan a cicusom mint a kényszerbeteg, aki napjában százszor rituálisan kezet most...
Nálunk is ez volt, kiderült hogy húgyköves a cica! Gyorsan menjetek orvoshoz, mert ez kezelhető betegség, de ha esetleg elzáródik a húgycsöve abba bele is halhat!
Ez a betegség az ivartalanított kandúrokra a legjellemzőbb, de nőstények és ivaros állatok is ugyan úgy megbetegedhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!