Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit adtok enni macskatoknak?

Mit adtok enni macskatoknak?

Figyelt kérdés
en maradekokat es tejet
2010. dec. 1. 20:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
De azért megnyugtató hogy sikerült a mondandóm lényegét megragadni:)
2010. dec. 1. 20:56
 12/25 anonim ***** válasza:
20:56.ös légyszives másold már be hogy pontosan hol írtam azt hogy parasztok, én ilyenre valahogy nem emlékszem, olvass kicsit figyelmesebben , és te költs hozzá a mondókámhoz hülyeségeket. Én Szolnoki vagyok egyébként, csókolom, és az imént említett 10-20%os kissebbségbe tartozom.
2010. dec. 1. 20:59
 13/25 anonim ***** válasza:
Amúgy nincs neked egy csöppet üldözési mániád? sokat mondták neked hogy paraszt, azért látod már mindehol azt? Szomorú...
2010. dec. 1. 21:00
 14/25 anonim ***** válasza:
attól hogy nem mondod ki még a tartalmon nem változtat.
2010. dec. 1. 21:03
 15/25 anonim ***** válasza:
46%

Jézusom, kezdődik x"D

Csak érdekességként írom, engem pont nem érdekel a téma.

A falukban nem gyakori az ivartalanítás, így több a macska, viszont ők mindig találnak valakit, aki majd eteti őket. (Nálunk pl van egy nénike, akinek 1 macskája van és jelenleg 8-at etet xD)

Ha városban elkésik az illető az ivartalanítással, akkor mit csinál? Ha a babacicának szerencséje van, akkor ismerőshöz kerül, esetleg menhelyre. Ha nincs, akkor vagy utcára vagy... megrövidítik az élettartalmát, hogy szépen fogalmazzak. :/

Amúgy városban több ember van, ergo több kocsi...ott ha egy macskát kiraknak, akkor az Állítom előbb megdöglik, mint egy falusi cica.

És itt megemlíteném, hogy a városiak is tudnak rohadtul szemetek lenni. -.- Az egyik cicámat egy szatyorban tették rá a bokorra, az országút mellé... A másikat szimplán kirakták.

2010. dec. 1. 21:22
 16/25 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként hálás vagyok a városiaknak! Ha ők nem lennének, akkor nekem sose lenne macskám... XD
2010. dec. 1. 21:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém nem falusi macska, hogy szerezzen magának friss húst, ezért a (2 heti) menüje:

1kg apróra vágott színhús, 2db darált csirkefarhát, 40dkg darált csirkeszív, 20dkg darált csirkemáj, 4 tojássárgája, 30ml lazacolaj, 600mg E vitamin, 8db B vitamin komplex kapszulából, 1,5 teáskanál jódozott só, 2 teáskanál Immunoplex, 0.5l víz.

2010. dec. 2. 07:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem ivartalanított nöstény cicám van otthon.Friskies-nek van olyan tápja ami az ivartalanított cicáknak való és ezt lehet a benti cicáknak valóval keverni,mivel ők nem jutnak fűhöz.Alutasakosból meg Felix-et adok neki,amiben nem csak szósz van,hanem valóban csirke,marha,lazac stb... Jó minőségű,elérhető áron van és imádja a cicám.Amúgy a DM-es is jó,azt is szereti.Meg szeret kunyizni.Ma reggel pl a császár szalonnámból meg füstölt sajtomból kért. :)
2010. dec. 2. 09:33
 19/25 anonim ***** válasza:

7:52 !!!

Ez most felkeltette a figyelmemet, ugyanis én ilyesmi home-made kosztot keresek! Egész pontosan hogyan csinálod? A húst megfőzöd vagy ilyesmi?

A csirkefarhát ledarálva: a kis csontocskák nem túl szilánkosak neki?

Ez nyilván jó nagy mennyiség, le szoktad adagonként fagyasztani, vagy kibírja a hűtőben?

2010. dec. 2. 11:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Royal canin renal feline-t mert beteg.
2010. dec. 2. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!