Miért csinálják ezt a macskáim?
Figyelt kérdés
Miközben simogatom őket állandóan a számhoz vagy a szememhez akarnak dörgölőzni és miközben beszélek a a számba belemegy a fejük.És már ez nagyon idegesít!!!2010. nov. 26. 20:39
1/7 anonim válasza:
Mert imádnak téged! :D Egyébként meg ne hagyd nekik ha zavar.Van kezed,emeld meg a kis testüket és csúsztasd hátrébb őket!Jaj de édesek lehetnek :D
2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg azok imádom őket csak néha már idegesít hogy nem birok beszélni:)
2010. nov. 26. 21:07
3/7 anonim válasza:
Örülj neki! Az én macskám ha hangosan beszélek, akkor szabályszerűen megver! Meg megharap! ;)
4/7 anonim válasza:
Ez édes..:) Hiába tepernek, nem értékeled őket..xD
Azért dörgölőznek az arcodhoz, mert szeretnek téged. Told őket arrébb.. Csak aztán nehogy sértődés legyen a vége..xD
5/7 A kérdező kommentje:
Nem olyan sértődősek XD Akármit lehet velük csinálni nem szolnak semmit,akár föl is emelhetném őket a lábuknál fogva nem szolnak semmit, sőt még tetszik is nekik.Am azért szoktak ennyit dörgölőzni mert kinti cicák és ha beengedjük a házba akkor folyamatosan dorombolnak:)
2010. nov. 26. 23:29
6/7 anonim válasza:
Az enyém meg folyton dagaszt és szopik, újabban a nyakamat vette célba :D Elég fájdalmas tud lenni. De már nekem is néha a szám felé megy, meg nyal, nem lehet levakarni, most is nyomja a fejét a fejemhez, miközben írok :D
7/7 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen, amikor finom husit ettem, aztán a macska biztos megneszelte. :) Szerencsére egy rágó megoldotta a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!