A cicák érezhetnek valamit?
Figyelt kérdés
Van 2 cicánk,az egyik már nem fiatal (8), a másik (10hónapos körüli). Két napja azt vettem észre,hogy a nagy állandóan jött/jön utánam,amerre csak megyek,ha lefekszem,rám fekszik,ma is egy filmet végigaludt rajtam.Pedig ő nem egy dorombolós fajta..
A kicsi is elég sokszor jön oda dorombolni.
Eddig ilyet nem csináltak,és csak hozzám jönnek,bátyámhoz,anyumhoz nem.
2010. nov. 24. 16:43
2/7 A kérdező kommentje:
Nem..
2010. nov. 24. 16:54
3/7 A kérdező kommentje:
Vagyis hát 2napja késik,de szerintem ehhez csak nincs köze:-)
2010. nov. 24. 16:59
4/7 anonim válasza:
Biztos érzi, hogy terhes vagy :D Najó, ez csak vicc volt :) Ilyenek a macskák, az enyémre néha rájön a dorombolás, pár napig tart, aztán le se tojik :) Most épp ilyenje van a macskádnak :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem a hangulatodat érzik. Nekem a nagycicám, miután meghalt a kicsi (2 hete :-(((), jön, és próbája pótolni: utánozza őt, bújik, nyúzhatom, velem alszik, pedig ez rá nem jellemző.
6/7 A kérdező kommentje:
Micsoda humorherold..
Büszke lehet magára..
2010. nov. 25. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!