Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy sziámi lány cicám....

Renike230 kérdése:

Van egy sziámi lány cicám. Nagyon agresszív. Sokszor minden ok nélkül nekem szökik és harapdálja a kezemet, bokámat vagy megkarmol. Miért viselkedik így amikor én nem bántom?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 12:29
1 2
 11/11 tetnet válasza:

Nálunk is van egy sziámi kezdetben mikor megkaptuk félénk és agreszív volt.Elbújt nem mert előjönni de ahogy megismert minket lese tudtuk vakarni ha elmentünk mellőle addig nyávogot mìg elnem ment a hangja vagy visza nem mentünk hozzá.Karmolni is szeretett nem volt olyan alkalom hogy hagyott épségben távozni minket vagy a karunk vagy a lábunk de valami mindíg kellet neki (szerencsére leszókott róla).

Azóta már annyira összenőtt velem hogy együtt alszunk mindíg ott van ahol én és ha elutazom othonról depis lesz szegény mig meg nem jövök.

2017. jan. 17. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!