Makacs fülatka. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
7 hónapos kandúr cicámnak makacs fülatkája van 2 hónapos kora óta (menhelyről hoztuk el). Először orvosi ajánlásra neostomosanos oldattal mostuk ki a fülét, olajos vattával takarítottuk, de nem ért semmit. Ezután a dokihoz vittük kezelésre (sajnos a gyógyszer konkrét nevét nem tudom) A doki már 3x kezelte, holott elvileg egy kezelésnek elégnek kellett volna hogy legyen. Egy másik orvos advocate spot on-t ajánlott, de az se használt, nem tudom mit próbálhatnánk még, nagyon aggódok érte, hogy nehogy megtámadja a belső fülét az atka. Már három orvost "fogyasztottunk el"... Ötletek? Volt valakinek dolga ilyen makacs fülatkával?2010. nov. 22. 08:07
11/13 A kérdező kommentje:
Benti cicáról van szó, viszont pórázon sétáltatva van, de idegen állatokkal nem érintkezik.
2010. nov. 30. 12:24
12/13 anonim válasza:
Nekem is van egy cicám, neki is makacs fülatkája van, most kaptam az állatorvostól Otifree fülcseppet, ez használ neki? Kaptam még egy másikat, Surolan a neve, szerintetek melyik a jobb? Mert a doki azt mondta, hogy az Otifree-vel kezeljem először, és ha nem javul akkor a másikat. Az Otifree-t belecseppenthetem a fülébe? Azt írja a csomagoláson, hogy csak töröljem ki, de a füle belső részében bőven van szegénynek.
13/13 anonim válasza:
Nekünk a Dexoryl csepp segített, meg persze egy alapos orvosi tisztítás. És azóta nyoma sincs a fülatkáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!