Hogyan tudom a felnőtt macskámat egy új lakásba szoktatni?
Eleinte ne csinálj semmit, csak hagyd, hogy a maga tempójában kinyíljon. Ne hivogasd, ha el akar bújni, hadd bújjon el. Mi ma költözünk, és még azt a tervet eszeltem ki, hogy majd az új helyen nagyon finom falatokat fog kapni, mert egyébként szárazat eszik, de most bevásároltam konzervből. Abban bízom, hogy a finomságok hatására majd jó élménnyel társítja az új lakást.
Eleinte azért ne hagyd sok időre otthon egyedül ha meg tudod oldani maradj vele pár napot.
Jelentem mi is túl vagyunk rajta. Az autózást nem viselte jól, amikor felértünk szabadulni akart a hordozóból, de mikor kinyitottam a hordozót inkább visszabújt a mélyére. Raktunk ki neki kaját, játékokat, és hagytuk, hogy magától feloldódjon.
Nála is beindult a lopakodás, körbejárt mindent, zajoktól még kicsit rebben, de ma reggel vígan nézelődött az ablakban mikor felkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!