Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy kapjam el a kicsit?

Hogy kapjam el a kicsit?

Figyelt kérdés
Lefialt a cicám de nem tudtam hol és most hazajött az egyik kiscica az anyjával mert már nagyonbbak, hogy kapjam el a kicsit mert fél tőlem én meg nagyon szeretném megsimogatni már kb. 2-3hónapos kajával meg semmivel se sikerül!
2010. nov. 19. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam így tavaly ősszel. Már majdnem fél évesek lettek, mire igazán ölbe tudtam venni őket. Csak légy velük türelmes. Macskánál kajával mindent ellehet érni. Először csak akkor ettek, ha eltűntem, aztán, ahogy torkosabbak lettek, már hagyták, hogy mellettük álljak, és nézzem őket evés közben, aztán, kb. 1 hónap kellet hozzá még, hogy meg is tudjam simogatni őket.
2010. nov. 19. 14:43
 2/7 A kérdező kommentje:
hát akkor várhatok de köszi a választ megpróbálom
2010. nov. 19. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt, a telkünkön születtek kiscicák és sokáig nem tudtuk megfogni őket. Csak kajával érhetsz célt, de ne várd hogy pár nap alatt megszoknak, hetekbe is beletelhet. Mindig rakj ki nekik finom kaját és ha már rendszeresen járnak oda enni akkor odamehetsz egy tisztes távolságra tőlük, hogy lássanak de ne ijedjenek meg tőled. Beszélj hozzájuk halkan, kedvesen és mindig egy kicsit közelebb osonhatsz hozzájuk. Aztán egy idő után megtörik majd a jég. A kiscicák még alkalmazkodóak, a kíváncsiság felül fog kerekedni a félelmükön.
2010. nov. 19. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
A nagy magához enged? Ha igen, akkor simogasd sokat a nagyot, ezzel alkalmat adsz a nagy macskának arra, hogy megtanítsa a kicsinek: téged magához engedhet.
2010. nov. 19. 17:11
 5/7 A kérdező kommentje:
A nagy magához enegd igen!
2010. nov. 20. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Már sikerült elkapnom de még nem mindig jön oda hozzám mikor tejet ivott akkor kaptam el de még máshogy nem tudom!
2010. nov. 23. 15:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Már odajön hozzám ha nem hívom akkor is nagyon bátor lett!
2010. dec. 22. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!