Miért utálják az emberek a macskákat?
Pedig bármilyen meglepő, a macskák sokkal népszerűbb állatok a kutyáknál.
Amúgy azért utálják, mert minden ember önző és szolgákat akar magának. Aztán meg azt mondja, hogy "legjobb barát". Persze.. Talpnyalók.
Több kutatás is kimutatta, hogy a kutyatartóknak átlagban gyengébb a személyisége, mint a macskatartóké. A cicáknál pedálozni kell, hogy egyáltalán figyelembe vegyenek, a kutya meg akkor is nyalja a talpad ha nem is ismer.
Utolsó, milyen igazad van!
Érdekes tény például hogy kifejezetten kutyások voltak a híres dirktátorok, hadvezérek (Napóleon, Hitler), tehát az uralkodni vágyó emberek, míg a művészek,festők, írók kifejezetten macskások:) Ez azért sokat elárul. Ettől függetlenül ugyanugy szeretem a kutyákat is, ahogy minden állatot, a büdös hippi se vagyok, de azért ez az aprócska kis szösszenet szerintem sokat elmondd arról hogy miért szeretik egyesek annyira a kutyákat, és utálják annyira a macskákat:)
tegnap 23:35--nek
Pontosan attól intelligensek hogy megtudják különböztetni a normális állattartást ,és a perverz állatszeretetet!
Nálunk a macska dolga a ház körül az egerek ritkitása!Dicséret és szeretet illeti őket.A házba is bejöhetnek,de a kosaruk és kajás edényük garázsban van és nem a gyerek ágyában!Mert az egészségtelen és undoritó!!
Attól még hogy manapság divat a Tv-ben látott bugyuta kis sztárocskákat mutogatni, ahogy egy tányérból csemegéznek házikedvenceikkel, az attól még abnormális!!
Tehát csak óvatosan a másik ember minősitésével,és ha kedves hozzászóló Te a társadat egy macskában vagy kutyában látod az a magánügyed!!Az attól még perverzió-ha túlzásba viszed!!
T.Kérdező!Neked válaszolok mivel a kérdésre szeretnék válaszolni és nem vitatkozni a hozzászólókkal!!
Miért kéne szeretni pont a macskákat?A kutyát sem szeretem,mégis van kutyánk is meg macskánk is!A családomat,barátaimat viszont szeretem-és ez rémélem kölcsönös!
Az állatokat a ház körül azért tartjuk amire valók:A tyukokat,disznókat levágásre,a nyulakat szintén.A macskának is megvan a maga dolga,a kutyának is ,még a házkörüli madarak is etetve vannak kemény télen.
Az én értelmezésemben a szeretet mást jelent!!Aki a szeretetét az állataira vetiti ki és nem embertársaira az nem cselekszik helyesen!
Utolsó kettő: A kommentetekről egy Márai-idézet jutott csak az eszembe, és ez mindent elmond:)
"Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondják: „Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyára pazarol! Önző, rideg fráter!” – ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért – te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz; s Isten tudja ezt. "
Más hozzáfűzni valóm, nincs, az utolsó két sor pont jó végszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!